Élményszösszenet a VOLT második napjáról
Tegnap végre kisütött a nap és eltűnt a sártenger. Végre senki sem csúszkált a színpadok között, bár páran úgy döntöttek biztosabb, ha négykézláb teszik meg az utat a céljuk felé. Reméljük, ők azért odaértek a nap egyik legnagyobb bulijára, a Foals koncertjére, amit azt hiszem, még sokáig emlegetni fogunk. Először jártak Magyarországon, de nagyon remélem, hogy nem utoljára. A csapat hihetetlenül energikus és kifejezetten egyedi hangzásvilága úgy hatott ránk, mint egy mágnes. A forróság ellenére is kivonzottak minket az árnyékot adó sörsátorból, egyenesen a színpad elé, hogy aztán a tenyerükből etessenek minket, szinte szó szerint.
kép helye
Foals
Fotó: Hegedűs Petra (http://instagram.com/p/qAARM_AIGQ/)
A 30 STM fellépése is emlékezetes számomra csak az a kár, hogy azért, mert szörnyű volt, amit műveltek… Évről évre rosszabbak, sajnos ezt be kell látni. Hiába a konfetti eső, és a színes labdák, ezt már nem kajálja eléggé a nép. Jared Letonak továbbra sincs hangja, s most a közönség se segítette ki az éneklésben. A korona talán kissé túlzás volt, mert ez a koncert cseppet se volt király. El kéne gondolkodni azon, hogy jobb lenne, ha mindenki azt tenné, amihez ért, ezt a zenélésnek nem nevezhető valamit pedig ideje szépen lassan befejezni, ugyanis sikerült tegnap nagyon csúnyán lebőgnie a csapatnak… Nem elég a kockás hang, ha nincs a zenében semmi, de semmi élvezhető vagy értékelhető. Bár már ők is szinte hazajárnak hozzánk, jövőre felüdülést jelentene, ha nem látnánk őket.
kép helye

Fotó: Csudai Sándor ( )
Steve Aoki tortadobáláson kívül nem sokat mutatott, de be kell látni, azt mesterien csinálja. Személy szerint ezt én nem tudom értékelni, egyszer megnézni jó, de ennyi.A hangulat viszont továbbra is zseniális, a fesztiválozók nagyszerűek, és ez az, amit magában egy koncert se tud. Hát ilyen VOLT a második nap.Sz. Eszter12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:36:00, oldal 244 ms