Csodaország
A mi kis büszkeségünk, A Sziget fesztivál, ami már nem is olyan kicsi, mint a kezdet kezdetén, amikor megnyitotta először a kapuit újra dübörög. Szó szerint dübörög.Ahogy átsétálsz azon a bizonyos K hídon már érzed, hogy itt egy másik világba csöppensz. Úgy gondolom, ezen a héten az Óbudai-szigetet tényleg nevezhetjük Csodaországnak, mert lépten nyomon apró, cseprő, kicsi vagy épp nagy csodákba botlunk.
kép helye
Lego-man
Fotó: N. Attila
Csak sétálsz és egyik ámulatból a másikba esel, mintha egy furcsa kis mesébe csöppentél volna, ahol rengeteg nemzet képviselteti magát, egy határtalan helyen.A gombák és a virágok óriásira nőttek, kiderült már most, hogy ki mit szeretne csinálni még mielőtt meghal, tudjuk, hogy a táncnak sosincs vége és minden koncert közben együtt megyünk a pokolba, hogy aztán a katarzist átélve mégiscsak a mennybe jussunk, mert mi mind odavalók vagyunk.
kép helye
The royal family of zebras
Fotó: N. Attila
Szeretem a Szigetet, mert ez a fesztivál a miénk, de szeretem azért is, mert toleráns és színes és úgy várja a külföldieket, mindegy, hogy a világ melyik pontjáról jönnek, mintha mind hozzánk tartoznának és azt hiszem ők is úgy érzik, hogy egy héten át, igenis otthont adunk nekik.
kép helye
2 girls, 1 Finnish guy
Fotó: N. Attila
Kiderült, hogy szeretnek minket még akkor is, ha keveset tudnak rólunk, hogy bátran isszák a pálinkánkat és ugyanúgy élvezik a Tankcsapda vagy a 30y koncertjét, mint egy olyan bandáét, amit ismernek és akiknek értik a szövegét.
kép helye
Tankcsapda
Fotó: N. Attila
De a legmeglepőbb, hogy mi is szertejük őket. Nem azért, mert itt költik el a pénzüket, hanem, mert olyanok, mint mi. Itt más az élet, mint a híd túloldalán. Itt mindenki mosolyog. Itt mindenki jól érzi magát.
Csodaország… És még csak az első két napon vagyunk túl.
kép helye
Színes gumiabroncsok
Fotó: N. Attila
Sz. EszterA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.16 21:47:30, oldal 247 ms