The Biebers interjú - lemezbemutató
kép helye
TheBiebers
Fotó: foto: AnnieTHale ( )

Hogyan állt össze a gondolat, hogy megalakuljon a The Biebers?

Peti : Itthon zenélgettem öcsémmel és Stue haverommal és az egyik dalt elkészítettük végleges formában és beadtuk az egyik országos rádiónak inkognitóban. Pár hét múlva a legjátszottabb magyar dal lett és úgy gondoltuk akkor ezzel valamit kezdeni kéne.


Nagyon különbözőek vagytok, mégis a színpadon egységet mutattok. Mi az, amiben leginkább eltér a véleményetek?

Egyelőre nem nagyon volt olyan téma, amiben nagyon különbözött volna a véleményünk. Szeretjük - tiszteljük egymást és sikeres a banda, nincs min feszülnünk. Remélem így is marad.


Másodjára álltatok idén Debrecenben színpadra. Hogy tetszett itt? Milyen élményekkel tértetek vissza Budapestre?

A nyár egyik legemlékezetesebb koncertje volt számunkra a Campus Fesztiválos fellépésünk, ezért izgatottak voltunk a Roncsbáros fellépésünk miatt is. Ráadásul első saját turnénk, úgyhogy nagyobb is az izgalom, de szerencsére megint óriási élmény volt itt zenélni. Debrecen éli a veretést. : )


Ha lehetne választanotok, melyik az a fesztivál/klub, ahol a legszívesebben fellépnétek?

Szerintem azért tudtunk ennyire gyorsan haladni előre , mert soha nem arra figyeltünk hol vagyunk, kiknek játszunk, hányan vannak, csak arra hogy aki eljött az azt mondja koncert után, hogy ezért érdemes volt elmenni. Legyen 10 ember vagy 1 millió, nekünk kötelességünk ugyanúgy tolni.


Hamarosan megjelenik a lemezetek. Valóban az a cél, hogy ,,világuralomra" törjetek?

Szerintem egy angol nyelven éneklő bandában ennek nem kell titkolt célnak lennie. Most is vannak külföldi követőink, borzasztóan örülünk neki és jó érzés, amikor egy fesztivál után érkeznek spanyol - angol - német hozzászólások. Voltak már ismert magyar előadók külföldön, miért ne adhatnánk magunknak is egy esélyt erre.


Honnan merítettek ihletet a lemez dalaihoz? Mi az, ami leginkább meghatározza a hangulatát?

Igazából ahhoz az érzéshez tudnám hasonlítani, amikor részegen táncolok a Corvintetőn és már annyira érzem a zenét, hogy majdnem sírok.


Az A38-on történő bemutató után, hogyan alakul az idei évetek koncertek terén? Hol, merre léptek még fel a közeljövőben?

Szerencsére a nyár végével nem apadtak el a koncert megkeresések se. Folytatjuk a turnét, nyomjuk az egyetemi bulikat és a különböző felkéréseket. Talán még nem is fogjuk fel micsoda év volt ez.


Melyik volt ez idáig a legemlékezetesebb koncertélményetek?

Többet is ki tudnék emelni, de tényleg voltak mérföldkövek: az első Akváriumos koncert, az első A38, Volt, Sziget, Campus és Efott fesztivál.


Tudom, hogy nehéz kérdés, de biztosan mindenkinek van a bandából kedvenc The Biebers dala. Kinek mi az?

Nekem kedvenc szöveg részleteim vannak, amikre büszke vagyok, hogy hogyan álltak össze a tudatalattiból. Ezért szeretek angolul írni, mert egyszer csak eszembe jut egy szó, aminek talán nem is tudom pontosan a jelentését, de valahogy felbukkant. Érdekes élmény. Amúgy kedvenc dalom most a b.i.e.b.e.r.s.


Volt-e már szokatlan rajongói kérés felétek?

Talán az furcsa volt, amikor egy egész násznép feljött a színpadra. Meglehetősen furcsa.


Illetve az utolsó kérdés: honnan jött a pálmafa ötlete?

Fejlesztjük a színpadi képet és innen jött , hogy milyen klassz lenne a diszkófa. Tánczenét játszunk és szeretjük a Miami Vice feelinget.
kép helye

Fotó: AnnieTHale ( )


Ne feledjétek csütörtökön – 2015.10.29-én Lemezbemutató!

Helyszín: A38 Hajó – Petőfi híd, budai hídfő

Kezdés: Húsz, nulla, nulla. [ 20:00 ]

Jegyek: Elővételben: 1500,- A koncert napján: 1800,-

Vendég: Mörk – a koncertek után, pedig Tesco Disco

Készen álltok egy galaktikus utazásra? Akkor itt a helyetek. Induljon a sexizés!
kvkozi12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.12 02:40:13, oldal 263 ms