Kamarás Iván lesz az új Johnny Depp?

Második résznek is lehetne hívni, de nem, csupán olyannyira jól sikerült a Játékkészítő első rész feldolgozása, hogy majdnem egy teljesen új történetet is sikerült írni. A régi szereplők, Hien és a Király testvérek mellett viszont új szereplőket is köszöntünk: Stohl András lesz maga a Játékkészítő, a koreográfiát Juronics Tamás készíti, a rendező pedig Böhn György lett. Na de mi a helyzet Kamarás Ivánnal? Új Johnny Depp? Micsoda?

Joggal mondhatni, hogy slágergyanús dal sőt, függőség veszélyt von maga után! Amióta megkaptam és bekapcsoltam, azóta nem bírom abbahagyni a hallgatását, újra és újra elindul a youtube. Kamarás Iván amúgy hihetetlen: hogy lehet egy emberbe ennyi karizma, hogy még a laptopból is csak úgy süvít az energikus személyisége? Hogy tud mindent hitelesen előadni, hogy azonnal beleszeretsz? Ha ilyen lesz élőben, akkor megvan az év magyar dala.

A dal zenéjét egyébként Rakonczai Viktornak, Havas Lajosnak, Csicsák Norbertnek, szövegét Orbán Tamásnak köszönhetjük. Mellesleg, amikor megláttam Rakonczai nevét, meg sem lepődtem, hogy mennyire sikerült eltalálni a zenét. A zene és a szöveg együttes ereje olyan, hogy elhiszed, nem volt más választás, tényleg a színészre írták ezt a dalt. Önazonos. Valódi. Kihallani az egészből az élvezetet, és nem a kötelező jelleget kapjuk meg, amikor maga az előadó is unja már.

De mi is lesz a szerep?

Azt hiszem, Johnny Depp nevétől már kicsit sejtheti az olvasó, hogy Kamarás bizony kalózzá változik a szerep kedvéért. Méghozzá, rabszolga kereskedelemből fog élni. El tudjuk képzelni, ugye?

Kamarás Iván "A Játékkészítő" című popshow-mese-musicalben egy vérszomjas fenevadként áll majd színpadra. “Valójában egy félős kapitányt alakítok, aki csak mutatja, hogy milyen kemény” – vallja be Kamarás, aki az új szerephez egy új dalt is kap a darabban. Én pedig a dalt hallgatva biztos vagyok benne, hogy erre az újításra szükség volt!
"Nagyon izgulok, mert a fiaim is a nézőtéren lesznek, már ők is nagyon várják az előadást"- mesélte Kamarás, aki elmondta, hogy családjában már többen kívülről fújják dalát. Nos, szerintem kijelenthetem, hogy második meghallgatás után már minden második ember dalolni fogja, és "Jobb élet vár"-tól lesznek majd hangosak a budapesti utcák. Ilyen amikor Johnny Depp és a Wellhello: Rakpartja találkozik? Fülbemászás a köbön. Akár akarod, akár nem: magával ránt.

Decemberben SYMA, ugye?
Varga Maja12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.16 21:46:40, oldal 784 ms