Ivan And The Parazol lemezbemutató koncert

Igen mindenki jól hallotta: december 3-án és 5-én, lemezbemutató koncert lesz az A38-on. Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan fiatal, akinek ne mondana valamit az, hogy Ivan and the Parazol. Vagy legalább a 2014-es Sziget himnusz, a "Together". Akinek pedig még ennél is többet jelent, azoknak itt az örömhír. A harmadik album. A "The All Right Nows", November 21-től hallgatható és szerethető.

Az Ivan And The Parazol visszahozva a 60’ és 70’ évek hangulatát, hatalmas bulit ígér az új lemez bemutatására. Aki eddig szerette az együttest, az most is fogja, hiszen a hangulat ugyanaz, csak bővült egy kicsit a repertoár. A 2010-ben alakult magyar zenekar angol nyelvű dalaival lopta be magát a közönség szívébe. Zenéjük tipikusan táncikálós, tökéletes aláfestés egy lazább táncolós bulihoz. Én nyáron voltam egy koncertjükön, és olyan hatalmas nagyot buliztunk, mint még soha. A zenekar talán az elmúlt évek legsikeresebb együttese, pedig stílusuk vagy 40 évet visszaugrik az időben. Lehetsz fiatal, idős, anyuka, nagypapa, szerintem az Ivan And The Parazol benned is meg fog mozgatni valamit, és két perc után bele fogsz szeretni.
Aki szeretné megismerni az együttest, annak itt a remek alkalom. Aki pedig ismeri őket, hogy is lenne jobb meghallgatni az új albumot, mint élőben. Szóval mindenki kapja össze magát, és egy hideg téli estén szaladjon az A38-ra, és táncoljuk le a cipőnk talpát is.

Helyszín: A38 hajó
Időpont: December 3. vagy 5.
Jegyár:
Elővételben: 1800 (December 4-ig)
A helyszínen: 2300 Ft
Komjáthy LiliA cikk értékelése 3,7 - 3 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:37:51, oldal 245 ms