PHOTOEXPO 2015

A PHOTOEXPO 2015 kiállításon megismerkedhetsz a fotográfia átalakulásával, betekintést nyerhetsz a profik világába, és eligazítást kaphatsz, hogy hogyan is indulj el. Nagy átalakuláson megy át a fotográfia szinte minden ága. A kompaktokat váltják az okostelefonok, a DSLR-eket a MILC-ek szorongatják, a fotóriportereket iPhone-ra cserélik, és még lehetne sorolni. Persze a sok elsőre negatívnak tűnő változás mellett rengeteg pozitívumról is beszélhetünk. Mik is ezek a pozitívumok?

Sszámos nagy cég is jelen lesz,(csak néhány nagyobb márka: Nikon, Canon, Profoto, Hensel, Leica, Olympus, Phottix, Phase One, Tamron, Sigma stb), mutatja be termékeit, és ad tippeket és trükköket, hogy tökéletesebb képeket tudj alkotni, és megvalósítani a fejedben lévő képet.

Idéntől nem csak vásár, de konferencia is, ahol kezdő, amatőr és hobbifotósok mellett a hivatásos fotográfusok is gyarapíthatják a tudásukat. Az esküvőfotósokat és a fotóriportereket külön teremben várjuk, ahol ismert és elismert előadók segítik őket nem csak a legújabb trendek megismerésében, de a munkájukhoz kapcsolódó egyéb információk elsajátításában is. Soha Magyarországon nem volt még olyan program, ahol egy-egy fotós szakág képviselői ennyi ismerettel gazdagodhattak volna. A 20-25 perces előadások szüneteiben természetesen lehetőségük nyílik az egymással való konzultációra is.
kép helye

Fotó: photoexpo ( )

Emellett nem csak kézbe veheted a gépeket, hanem ki is próbálhatod őket.

Igen, ez a PHOTOEXPO2015.

- Kipróbálhatod a legújabb trendeket, és bepillantást nyerhetsz abba, hogy milyen is dolgozni ezekkel a technikákkal: melyik a jobb, és vajon miért éppen azzal fotóznak a szakmában elismert nevek.
- Sőt meg is vásárolhatod.
- Workshopokon és fotózásokon vehetsz részt.
- Betekintést nyerhetsz a legjobb fotósok munkájába, miközben technikai fogásokat, praktikákat nyerhetsz el tőlük.
- Előadásokon vehetsz részt, melyek még további tanulási technikákat rejtenek a profiktól.

A profi fotósok számára is sok előadás tartogat további praktikákat, fogásokat, melyeket előadások keretében lehet ellesni, azonban az egyes előadások végén lehetőség van az előadókkal kötetlenül beszélgetni.

Felkeltette érdeklődésedet? Gyere el:
Helyszín: Budapest, Millenáris D épület
Időpont: 2015. november 28-29. (szombat-vasárnap)
Részletek: https://www.facebook.com/events/863592530390112/ és http://photoexpo.hu/

Igen, a helyszín más, de az élmény egészen biztosan hasonló lesz, mint tavaly! Gyertek!
Oszlánszky Photography12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.12 02:41:12, oldal 249 ms