Az Imagine Dragons két hét múlva újra fellép Magyarországon

A 2008-ban alakult banda, 2012-ben kiadott első albuma (Night Vision) azonnal bombasiker lett és az együttes hirtelen a világhír felé sodródott. A könnyed, vidám hangulatú zene azonnal magával ragadta a közönséget. 2013-ban az album a Billboard rock zenei listájának első helyén végzett.

A második albumuk Smoke and Mirrors címen egy teljesen más világba repíti el a hallgatóságot. Komolyabb hangvételű, már kevésbé vidám hangzású dalok hallhatóak rajta.

Pár dolog azonban közös a két albumban, ugyanaz az együttes s ugyanaz a tökéletes hangú énekes, ugyanaz a fantasztikus hangzás és ugyanaz az eufórikus állapot, amit okozni tud a zene, amikor hallgatod.
Az Imagine Dragons egy olyan zenekar, amit ha vidám, ha szomorú vagy el tudsz indítani, mert találsz kedvedre valót a számaik között. De, ha épp egy nyári estéhez kell aláfestés arra is tökéletes. Sőt a téli hidegben is eltölt mindenkit egy kis melegséggel, jókedvvel, ha arra van szükség.
Több film betétdalai között is fel felvillan egy-egy Imagine Dragons dal. Például az Éhezők Viadala 2. részében, vagy a Vasember 3. részében.

Ezt az együttest mindenkinek tudom ajánlani, mert a dalaik kellően vegyesek, aki a lassú dalokat szereti az sem fog csalódni, aki a gyors, dinamikus számokat kedveli, az is megtalálja a számaik között a neki tetszőt. Bármilyen érzelmet tökéletesen közvetítenek a dalaik által, amit így képtelenség nem átélni.
A koncertnek szerintem fantasztikus hangulata lesz és egy éltre szóló élménnyé válhat annak, aki ellátogat az Arénába. Hiszen az első magyarországi fellépésük is az volt.
Jegyek még kaphatók!

Helyszín: Budapest Aréna
Időpont: 2016. 01. 20.
Vendég: The Biebers
Jegyárak:

Kiemelt álló: 19900 Forint
Álló: 12900 Forint
Ülő I: 16900 Forint
Ülő II: 13500 Forint
Ülő III: 10500 Forint
Komjáthy Lili12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2019.01.22 14:16:52, oldal 229 ms