My sweet prince

Mert ahányszor csak meghallom a hangját, vagy ott vagyok egy koncerten, érzem azt a hihetetlen vasakaratot, aminek segítségével kicsit sikerült kifordítania a világot a sarkaiból. Brian Molko ma 43 éves.

Tudjátok az van, hogy itt van ez a kb. vállamig se érő pasi, aki nem szép és nem csúnya, aki ugyan férfi, de nőként is megállná a helyét, aki tud is énekelni meg nem is, de tagadhatatlanul több tehetség szorult a kisujja körmébe, mint a legtöbb zenésznek.

Itt van ez a pózer ribanc, a legjobb értelembe véve, aki úgy ünnepelteti néha magát egy-egy koncerten, mintha maga Isten érkezett volna le hozzánk az égből, és míg más előadónál ez néha az idegeimre megy, nála csak vigyorgok.

„Az egyik előző életemben párizsi prostituált voltam.”

Ehhez méltón is viselkedik sokszor, ám ugyanakkor a szövegeit hallgatva rájössz, hogy túloz, kinevet, tükröt mutat, röhög rajtad, belemélyeszti a fogát a lelkedbe, kikaparja belőled az örömöt, aztán hirtelen mikor szar napod van és csak ülsz a földön egy üveg borral Placebot hallgatva várva a hatást, jön. Darabokra szed, szembesít a legnagyobb félelmeiddel és fájdalmaiddal, hogy a végén szárnyakat adjon és képes legyél nevetni.

Nagyon kevés olyan előadó van, aki ennyire mélyen meg tud érinteni. Brian Molko bármikor képes erre.

Kicsit olyan, mint Madonna. Örök kaméleon, aki állandóan képes előhúzni valami újat a kalapból éppen ezért 20 év után se lehet megunni amit csinál, akkor sem, ha a pózer ribancos elemek 43 éves korára lekoptak róla. Már nem látjuk annyi sminkben a színpadon, ami a legelvetemültebb női rajongóin sincs, nem lép fel tüllszoknyába és egy lány sem tátja el a száját, amikor a feszes egyberuha jobban áll rajta, mint a legtöbb nőn, akit ismerünk.

„Sokkal férfiasabb vagyok annál, amilyen te valaha leszel és sokkal nőiesebb, mint a legjobb csaj, akit megkaphatsz.”

A zene megszállottja, ez nem kérdés, ám a nyilvánosság előtt megmutatja mindig, hogy színészként is simán megállta volna a helyét.

Csípem a bátorságát és az őszinteségét. A vallásos nevelés ellenére is nyíltan vállalta mindig, hogy biszexuális, nem volt titok az sem, hogy nem vetette meg a drogokat és olyan édesen, szemrebbenés nélkül küldte el akár Tarlós Istvánt is a francba, hogy azt tanítani kéne. Hedonista, aki valahol mégis tudja, hogy hol van a határ. Hedonista, akinek a legnagyobb szerelme a fia és a színpad.

Az egyik legmeghatározóbb karakter a mai zenei piacon, vagy utálják, vagy szeretik, de kétségtelenül egyedi amit letett az asztalra.

Néha hajlamos polgárpukkasztóan viselkedni, így felhívva magára és az őt foglalkoztató kérdésekre a figyelmet, mint például a melegek jogaira. Néha gyerekes, néha pedig komoly. Hihetetlen kettősségek uralják, sosem lehet tudni mit fog tenni legközelebb és talán pont ezért tudja még most is fenntartani az emberek, a rajongók érdeklődését. Senkit nem hagy hidegen.

Személy szerint nagyon várom mi lesz Mr. Molko következő húzása.
Sz. EszterA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.11.20 09:35:17, oldal 252 ms