Trabanttal szállni élvezet!
Budapest sok mindenről híres, az egyik pedig az, hogy ebben a városban rengeteg különleges kricsmit találunk. De nem csak a belvárosban érdemes keresgélni, hisz a város szívén kívül is találhatunk érdekes helyeket.
kép helye
Lemezek
Fotó: N. Attila
Ilyen a Trabant presszó is, ami másfél évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, az Örs vezér terétől nem messze. A Sugár üzletház mögé, persze sokan nem néznek el, pedig a kocsma már a hévről nézve is felhívja a figyelmet magára, a bejárati ajtó felett lévő Trabant darabbal, aminek még az indeksze is villog, jelezve, hogy ide érdemes betérni.És tényleg érdemes! A Sarkantyú sörözőből, ami még a környéken lakóknak sem volt túl bizalomgerjesztő, a fiatal tulajdonosok, rengeteg munka és baráti segítség árán, egy igényes, kulturált presszót hoztak létre.
kép helye
Továbbra is pult
Fotó: N. Attila
A málló falak új festést kaptak, a Szentlélek által, nagy nehezen egyben maradt berendezés kicserélődött, a rengeteg retro holmi, amiknek egy részét, maguk a vendégek ajánlották fel, vitrinbe illetve könyvespolcra kerültek. Minden sarok, minden fal, minden négyzetcentiméter kincseket rejteget így.
kép helye
Valójában színes a pult
Fotó: N. Attila
A pultnál mindig mosolyogva várnak, ha kedvesen bánsz a dolgozókkal, tehát kéred a söröd és nem azt mondod, adjál, pillanatok alatt össze lehet haverkodni velük, nem mellékesen az italok ára, kifejezetten baráti, amit a magyar egyetemisták is megengedhetnek maguknak, nem csak a külföldi turisták.
kép helye
Biliárd asztal és golyók is vannak
Fotó: N. Attila
Ha megunnánk a házi sör kortyolgatását, miközben az óriási kivetítőn, a legfontosabb meccseket láthatjuk, két lépéssel arrább, mi is megvívhatjuk a magunk csatáját egy csocsó vagy biliárdmeccs keretein belül, partnert még akkor is biztos találtok, ha esetleg egyedül jöttök, ugyanis itt nem csak a pultosok, de a vendégek is barátságosak. Ha megéhezik a kedves vendég, forró pizzával vagy jó magyar lilahagymás zsíroskenyérrel is elcsendesítheti a háborgó gyomra hangjait.
kép helye
Csere-bere polc
Fotó: N. Attila
Ha pedig valami megtetszik a könyvespolcról, vidd el bátran, cserébe csak annyit kérnek, hogy te is hagyd ott, egy megunt lemezed vagy köteted. Pénteken és szombaton érdemes asztalt foglalni, mert szinte biztos, hogy máskülönben nem találtok helyet magatoknak, főleg, ha február 22-én látogattok le a Trabantba, ugyanis ismét csocsóbajnokságot tartanak, amire a facebook oldalukon lehet jelentkezni!Számunkra bebizonyosodott, hogy Trabantba szállni, tényleg élvezet.
kép helye
Trabant presszó
Fotó: N. Attila
Sz. EszterA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.16 21:45:53, oldal 667 ms