Ezek nem hercegek!
Minden kislány emlékszik arra, hogy esténként, mi volt a kedvenc meséje. Hamupipőke, Hófehérke, Csipkerózsika, pár kedves történet címe, a hosszú listáról, de a közös mindegyikben az, hogy mindegyik bajba jutott lányt, megmenti a herceg.Herceg, aki helyes, főként lóháton vágtat, megküzd a sárkánnyal és a boszorkányokkal, hogy aztán elnyerje méltó jutalmát, a kedvese kezét.Ezek a mesék, menők voltak, mikor én kislány voltam. Farsangi mulatságon, minden lányka, menyasszonnyá, hercegnővé vagy sellővé vált, de miért is rajonganak ezek a lányok ma? Mire is csorgatják a nyáluk? Hát nem a szőke hercegre. Ma már az elmebeteg, túlbuzgó, kiherélt, érzelmileg nulla, szadista illetve mazochista, aberrált, barmokra buknak. A lehető legelcseszettebb, minden vámpíros tulajdonságot mellőző, éhségtől habzó szájú, vegetáriánus katasztrófákra, akik ugyan a vérükre szomjaznak,de visszafogják magukat, a szerelem szent nevében, akik veszélybe sodorják őket és akiknél már abban sem lehetünk biztosak, hogy mi mentjük meg a gyémántként csillogó kiherélt álvámpírunk, vagy ő ment meg minket. Aztán ott van az újabb széria, arról a bizonyos 50 árnyalatról, ami nem sokban különbözik a pár éve megjelent, hisztériát kiváltó, legszörnyebb vámpírmesétől, amit valaha is olvastam. Az alapok, ugyanazok, csak a pasi nem csillog a napfényben és nem a csaj vérére gerjed, hanem arra, hogy megkösse, mint egy állatot, majd úgy elverje, mint szódás a lovát. Ám még így is szürke és unalmas…És ez begerjeszt nőket. Mivé fajult a világ? Hogy taszíthatták le, ezek a történetek, a Kis Hableányt a trónról? Mégis, agyunk milyen beteg pontja vágyhat erre és hogy lehet ezeket elfogadhatónak találni, nem mellékesen szórakoztatónak és szexinek? Persze, az is igaz, hogy a szőke herceg pár alaptulajdonságát, meghagyták, eme fertelmes könyvek írói. Hisz töketlen vámpírunk, épp olyan helyes, mint Mr. 50, vagy a királyfi régen. Mindenki megfordul utánuk, vonzóak és természetesen külsőleg hibátlanok, már ha buktok a seggfejekre.Erősek, nagyon erősek, az izmaik csak úgy dagadnak, ahogy a pénztárcájuk is. Hát igen, egy herceg nem lehet csóró, hogy is nézne az ki… Talán a pénzük a legvonzóbb bennük, mást én nem találtam eddig...
kép helye

Fotó:
Magányosak és sosem voltak még szerelmesek, míg a nagy ŐŐŐŐ-vel nem találkoztak. Bátrak is, ha olyan problémaforrásról van szó, amit el lehet intézni fizikai erőszakkal, mert az se állna jól, ha elfutnának probléma esetén, mint a nyuszik. Ám, ha érzelmi kérdésekről van szó, nyomorultnak bizonyulnak és nyomorultul is kezelik őket. Nem mellékesen okosak, mert egy királylány, mit is kezdene egy tökfejjel. Viszont, elesettek is, lelkileg sérültek, akik vonzódnak a sötét oldalhoz és természetesen mindig bajba sodorják, szívük választottját, mert ehhez értenek, máshoz nem.A mai korcs hercegek, korcs királylányokat keresnek, szerencsétlen, elesett, ártatlan, kétbalkezes diáklányokat, akik könnyen befolyásolhatóak, hogy mellettük férfiasnak tűnjenek. De mi lenne velük, ha egy igazán erős, határozott, céltudatos nőt sodorna eléjük az élet? Máris csak szerencsétlen kis pöcsöknek tűnnének, hisz azok is és a csak az ostoba kislányok látják őket szexinek, mert annyi akarat sem szorult beléjük, hogy el tudják dönteni, mikor akarnak enni. Azt kell mondjam, eléggé megváltozott pár év alatt bennünk, hogy mi is igazán férfias és nem jó irányba. Ezek a pasik flúgosak, de mi még flúgosabbak lehetünk, ha erre vágyunk. Ahelyett, hogy messzire szöknénk előlük, üldözőbe vesszük őket, apró nedves bugyiban könyörgünk, hogy dugjanak meg minket, mert ezek nem szeretkeznek ugye, ezek csak basznak, ráadásul még azt is szarul csinálják. Persze egy rendes vámpírral vagy egy rendes üzletemberrel, nem lehetne ennyit szórakozni. Alig pár éve, még esélytelen volt, hogy Lestat (Interjú a vámpírral), aki egy tisztességes, tökös vámpír, üvegcipővel kezdjen el rohangálni a hercegnője után, akit valami bálon pillantott meg. A nagy lópikulát. Simán kiszívta mindenki vérét és rendes vámpírként nem gyémántgyűrűként csillogott a fényben. Utána kissé másképp döglöttek a csajok…. Nagyon véglegesen, úgy, hogy többé nem dobogtatta meg a szívüket semmilyen korcs, mert leállt és ez így volt jó. Ez tükrözi, hogy ezek a lények veszélyesek és nem megszelídíthető kiscicák, akik dorombolnak, ha egy kislány simogatja őket.
kép helye

Fotó:
Régebben, anyukák tucatjai vitték volna pszichológushoz a gyereküket, ha megtudták volna, hogy rágerjednek Mr. 50-re. Talán, kényszerzubbonyt is kapott volna egy tini, ha elfogadhatónak tartja szexuálisan, hogy valaki szét akarja kúrni, miután istenesen elnáspángolta egy lovaglópálcával, sőt egy tisztességes anyuka minimum rendőrt hív, ha a gyerekét Mr. 50 követi mindenhová, mint valami árnyék. A lovaglópálca nem arra való, hogy 21 éves, 50 kg-os lányokat üssenek vele, pusztán azért, mert saját akaratukból valami olyat cselekedtek, ami a szívszerelmüknek nem tetszett. Nem, nem, nem és nem, tök mindegy mit sugallnak ezek a könyvek! Egy lovat sem korbácsolunk, mert súlyos börtönbüntetés vár minket állatkínzásért, ha kiderül. És egy ló, meg egy fiatal lány közt komoly alkati különbség van… Erre mi van? A szülők is rágerjedtek arra, hogy el legyenek verve. Ha az anyukátok, kedveli Mr. 50-et, komolyan kérlek titeket, költözzetek el hazulról, kérjetek segítséget, mert tuti, hogy sosem váltok egészséges felnőtt nővé, és biztos vagyok benne, hogy egy nagyon beteg állat mellett fogtok kikötni, súlyos családon belüli erőszakban lesz részetek, ami ismételten NEM elfogadható!És félreértés ne essék, nem maguk a történetek betegek, azok pusztán csak rosszak és rossz üzenetet közvetítenek, a beteg az, ahogy mi ezekre reagálunk.Nem elfogadható semelyik történet és semelyik sem a szerelemről szól, hanem abnormális kapcsolatokról, amik egyszerűen nem működhetnek az életben. Tudom, hogy manapság egyre több az ilyen romboló kapcsolat ember és ember közt, mert egyszerűen magunkba szívjuk ezekkel a könyvekkel, hogy ez a normális, de újra le fogom írni, hogy: nem az!!!!Ezek a sztorik maximum elrettentő példának jók. Egy nőnek nem attól lesz eget rengető orgazmusa, ha sebeket ejtenek rajta, ha szétszedik alatta az ágyat, vagy véresre verik a seggét! Aki másképp gondolja, az forduljon szakemberhez, mert szüksége van rá. Természetesen meg van mindenkinek a maga perverziója, rendben is van, de könyörgöm, nem írnak a szadisták könyveket, ahogy a bérgyilkosok se, és a kiadók nem adják el őket szerelmi történet néven, mert ez nem szerelem. Aki mást állít, az hazudik, ne dőljetek be neki. Vagy soha nem volt még normális szexuális aktus alatt orgazmusban része!Egy egészséges kapcsolatnak biztonságosnak kell lennie és nem jár a szemforgatásért fenekelés… A normális férfiakat, pedig nem véletlenül rázza ki a hideg, már ezeknek a könyveknek a címétől is. Ők nem ilyenek és nem is akarnak ilyenné válni, ráadásul szerintem nem is értik, hogy egy normális nő, miért rajong egy ilyen sztoriért és igazuk is van!Felmerül a kérdés, hogy hová lehet ezt még fokozni? Hófehérke és a nekrofília? Ha megfelelő köntösbe bújtatja valaki, elfogadhatóvá fog válni?
kép helye

Fotó:
Fogadjuk el, hogy ezek a fiúk, nem megmenthetőek, nem megváltoztathatóak, el vannak cseszve és hiába nedvesedünk be a rosszfiúktól, ez már kemény határ, amire egy épelméjű nő nem lép rá, főleg nem át rajta. A szeretet csak a mesékben győzi le azt, hogy az ilyen faszik pszichiátriára valók és ha valaki ezt igaz szerelemnek tartja, az legyen olyan kedves és húzzon magára kényszerzubbonyt, mert legalább olyan elkúrt érzelmileg, mint ezek a ripacsok, akik azt is meg akarják szabni, hogy mikor vegyünk levegőt.Oké, oké, kell az izgalom egy kapcsolatba, én ezt megértem. Akkor menjetek ejtőernyőzni és kérlek, ne cseréljétek le kínpadra a kellemesen puha ágyat a hálószobában, ha pedig a pasid a véredre izgul fel, akkor fuss bolond és meg se állj, míg be nem zárták egy gumiszobába vagy át nem szúrták egy kihegyezett seprűnyéllel, vagy te, meg nem tetted, ugyanis azt alapból úgy hívják, hogy jogos önvédelem. Eszedbe ne jusson, hogy hozzámenj egy olyan pasihoz, aki korbáccsal közelít feléd! Szépen csillog a gyémánt, de ne vakítson el!
kép helye

Fotó:
Sz. EszterA cikk értékelése 4,5 - 2 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:37:57, oldal 436 ms