'Bírom hogyha hazamész, jól áll'
Azt hittem, rám nem lesznek hatással. "Újabb magyar semmitmondás", gondoltam, a rádióból minden harmadik szám a Raqpart volt, én pedig lassan úgy éreztem magam, mint a Groovehouse Hajnaljánál.

Aztán valahogy, valamikor a helyzet megfordult. Annyiszor hallgatod, hogy egy idő után nem megutálod őket, hanem önkéntelenül is magával ragadnak, s a végén azon kapod magad, hogy a youtube már magától játssza le a zenéiket.

Tudjátok, annyira írnám, hogy egy újabb semmitmondó dalszövegeket gyártó zenekar, de vegyük például a "Sokszor volt már így" című szövegüket: ki nem tudna velük azonosulni? Talán az amisok az egyedüli kivételek...

De ők nem is lesznek ott, a magyar fiatalok több, mint háromnegyede pedig úgy néz ki igen! Ha esik? És? A 3OY is eltüntette a gonosz felhőket, ahogyan a parkos sör és fröccs is homályba rakja a rossz időt.

Tehát nincs még programod péntekre? Komolyan? Akkor itt egy:
Helyszín: PARK
Időpont: 19:00-tól szabadon lehet jönni
Jegyár: Elfogyott! Viszont a facebook eseménynél, ha szerencséd van, még talán szerezhetsz is!
Event: https://www.facebook.com/events/886995908017310/

S hogy próbálnak jegyet szerezni a koncertre? Így. Számunkra ez eddig a legkreatívabb jegyvásárlási hirdetés, amit valaha láttunk, (azért reméljük, ha igaz, megkapta a srác a magáét!),

'Kedves Mindenki:)

Tegnap éjjel sikerült megismerkednem a pasim barátnőjével, aki nem én vagyok,
és akivel, mint kiderült, sok közös témánk van az elmúlt hónapokról :)))) ennek örömére, szeretnék egy jegyet vásárolni, hogy kiderítsem, hány szerelmet bír még a RaqPark :))

Köszönöm előre is a segítséget!'
TímeaVarga MajaA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2019.01.22 14:15:07, oldal 417 ms