Kedvcsináló a Campus Fesztiválra
Mitől kerülnék most leginkább fesztiválhangulatba? Ezen gondolkodtam ma, míg az ablakon kibámulva egy rémes, felhős, május randalírozását láttam az utcán. Felidéztem a saját kedvenc emlékeimet és legviccesebb sztorijaimat, majd körbekérdeztem pár velem szembejövő félismerőst, hogy nekik mi a legemlékezetesebb emlékük a fesztiválos napjaikról.
Íme néhány mondatos idézet tőlük, amitől nekem fűbenfekvős, táncolós, pacsizós, egyszóval: fesztiválozós hangulatom lett.

"Reggel mikor felkeltem, kimásztam a sátramból, felálltam, széttártam a karom és elkiáltottam magam, hogy 'Jó reggelt Campus Fesztivál!'
Valaki egy közeli sátorból visszaordibált nekem:
- A k*rva anyád!"

"A legjobb emlékem? Mikor Hanoi koncert után belógtunk a backstage-be és megittuk a piájukat. Vagy várjál, nem is, Supernemen bodysurföltem, az baromi jó volt, annál már csak a bodysurf-szex lehet jobb."

"Quimby-re táncoltunk az egyik barátnőmmel, mikor két öreg csóka elkezdett nyomulni ránk. A 'nem' az nem hatotta meg őket, úgyhogy egyre bizalmasabb gesztusokat tettünk egymás felé, aztán megfogtuk egymás kezét és pironkodva bevallottuk, hogy mi bizony leszbikusok vagyunk."

"Johnny Cash tribute koncertre vártunk az egyik sátornál páran, a színpadon megjelent az előadó egy piros gitárral. Az egyik haverunk lelkesen elkezdett mutogatni:
- Hé srácok, az ott Johnny Cash a piros gitárral?
Pár másodperces csend után megszólalt egy mellettünk álló:
- Nem haver, Johnny Cash halott."

"Hajnal volt már, kiégve üldögéltünk egy asztalnál. Odajött egy fura srác, azt hiszem azt akarta, hogy járjunk az egyetemére, és cserébe otthagyott egy kupac tollat és egy csomó vidámpark belépőt."

"Rohantam át az úton, siettem valahova. Szembejött velem a Fish!-ből a Matyi, muszáj voltam odaszólni neki:
- Hé, nem láttad a thai kurvám?
- De, arra futott. - Mutatott zavartalanul a háta mögé."


Szóval, 2015. július 22-26. Debrecen, Nagyerdo!
A fesztiválon tiszteletét teszi Caro Emerald, az Enter Shikari, Wilkinson, Ákos, Majkáék, a Quimby és rengeteg színvonalas fellépő, remek társaság és gyönyörű környezet, ott találkozunk!

ButterflywinA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.16 21:47:40, oldal 485 ms