Ígérem
kép helye
Ígérem
Fotó: ( )
Ígérem, többé nem dohányzom.
Nem is iszom. Soha többé nem botorkálok haza hajnalban, a cipőmmel a kezemben, napszemüvegben, vizet kortyolgatva, kissé spiccesen, az esti bulin mosolyogva merengve. Nem fogom megkérni a járda mellett lassan haladó rendőrautóban ülő tisztelt urakat, akik nyerítve röhögnek rajtam, hogy vagy igazoltassanak, vagy vigyenek haza, csak kapcsolják le a villogó fényt, mert marhára zavarja a szemem. Ígérem, nem duzzogok, ha emiatt is kinevetnek. Bár ezt egy párszor már megígértem, de most tényleg így lesz!
Ígérem, nem káromkodom többé, hisz egy hölgynek, olyat nem szabad! Ígérem, mindenkihez kedves leszek, és a bunkókhoz is lesz pár jó szavam! Ígérem, leszokom a sajtburgerről és nem zabálom többé két pofára a krumplit, sőt, a vízből is csak menteset veszek, hogy én legyek a tökéletes, a nagybetűs NŐ, a plakátokon bikinit hirdető!
Ígérem, a blúzom viszont nyáron is nyakig gombolom, a bokám pedig nem mutogatom.
Ígérem, nem mondok többé favicceket, amiken csak én nevetek. Ígérem, nem versengek többé veled! Ígérem, nem kiabálok, nem kapom fel feleslegesen a vizet. Ígérem, meglocsolom a növényeket, nem felejtem el, egyszer sem, úgy csinálok mindent, ahogy te!A fésűből mától a hajam is kiszedem, és ígérem, hogy véletlenül se horkolok a füledbe este, még megfázva se. Viszont minden nap forró vacsora fog várni, a sört meg mindig hidegen kapod, nálam tisztább már csak a lakásunk lesz, édes angyalom. Ígérem, a barátaim többé nem alszanak nálam, ha épp anyámnál vagyok, ígérem, soha többé nem leszek olyan fáradt, hogy egy takaró alá bújjak velük, miközben azon nevetünk, hogy kinek milyen hideg a lába vagy büdös a szája! Ígérem, nem hajtom a vállukra a fejem és nem beszélek velük, esküszöm nem. Hisz tudom, hogy téged ez zavar kedvesem. Ígérem, nem mosolygok többé az idegenekre se, és elszaladok, ha valaki szóba akar állni velem! Ígérem, ezután mindennel egyetértek, még a tv-t is újra elkezdem nézni, hisz most csak porosodik, bezzeg régen… Nem hagyom ki a Barátok közt egyetlen részét sem, és a híreket hallgatva nem kívánok majd senkit a pokolra. A focimeccs persze majd mindig előnyt élvez, a szabályokat is bemagolom, hogy ne kérdezzek hülyeséget, és csak pattogatott kukoricával tömjelek téged. Ígérem, megkeresztelkedem, buddhista is leszek, de az iszlám szabályait is követem, hogy biztos a paradicsomba kerüljek vagy újraszületésemkor egy zseni testébe kerüljek. Ígérem, mindig veszek a buszra jegyet, és többé nem megyek át a piroson! Ígérem, nem szidom magamban az időseket, mikor áthúzzák a kocsijukat a lábamon sőt, magam teszem a lábfejemre a szekerüket, hogy a nénik biztos elférjenek. Ígérem, nem tépem a hajam a fiataloktól, akik minősíthetetlenül viselkednek, hanem mosolygok rajtuk, hisz én is lehettem volna ilyen. Ígérem, ha rossz napom van, méltósággal viselem, és véletlenül sem hisztizek vagy csapkodok mérgemben. Kiegyensúlyozott leszek minden nap, mint egy mérleg, ígérem, de tényleg. Ígérem, szerelmes leszek, ígérem férjhez megyek, majd el is válok, hogy aztán újra férjhez menjek. Ígérem, hat pasitól lesz huszonhat gyerekem, vagy semelyiknek se szüljek egyet se? Nem, mégsem, inkább zárdába vonulok! Ígérem!Ígérem, hogy mindezt nem tartom be! Ígérem, hogy önmagam maradok és sokat nevetek, ígérem, hogy élvezem ezt az egyetlen nekem adott életet. Sz. EszterA cikk értékelése 4,2 - 5 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.11.19 17:25:08, oldal 260 ms