Búcsúzunk a Heaven Street Seventől

20 év, számok tucatjai, amiknek a szövegét örökre megjegyeztük. Koncertek, amiken szinte ájulásig ugráltunk, üvöltve énekeltünk, ahol a reflektorokba nézve, az agyunkba égett a HS7. Most tőlük búcsúzunk szombaton (augusztus 1.) , a Budapest Parkban .

Mikor utoljára láttam a Heaven Street Sevent csillogtak. Csillogtak a VOLT-on az éjszakában, a fényekben fürödve, a szeretetben lubickolva, ami áradt feléjük a közönségből. Mi meg sajnáltuk, hogy Sopronban már biztos nem látjuk őket.

Akkor viszont még bennünk volt az is, hogy nincs baj, nem most van itt a búcsú ideje, ám az idő elrohant és most szombaton, utoljára énekelhetjük együtt, azokat a bizonyos időtlen, imádott sorokat Szűcs Krisztiánnal, a zenekar énekesével, utoljára rázhatjuk meg magunkat a HS7 zenéjére élőben.

A hazai közönség hatalmas kedvenceit biztos, hogy mindig hiányolni fogjuk. Mérget veszek rá, hogy a legutolsó koncertjükön ismét bebizonyítják miért is imádtuk őket 20 éven át, hogy miért volt töretlen a karrierjük ennyi éven keresztül, mi pedig megmutathatjuk, hogy hiába a búcsú, mi nem felejtjük el őket soha.

Vendégként láthatjuk majd Likó Marcellt, a Vad Fruttik énekesét illetve Papp Szabit, a Supernem frontemberét is, az előzenekar pedig az egyre sikeresebb Fran Palermo lesz.

Ott lesztek ugye?

Program:

19.30 Fran Palermo
20.40 HS7 Búcsúkoncert

Jegyár:

2015.07.28-tól és a helyszínen: 3.999 Ft
Sz. EszterA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2019.01.22 14:18:33, oldal 234 ms