Breath in Breath out - Cloud9+ a KEXXen
kép helye

Fotó: AnnieTHale ( )
kép helye

Fotó: AnnieTHale ( )
kép helye

Fotó: AnnieTHale ( )
kép helye

Fotó: AnnieTHale ( )
kép helye

Fotó: AnnieTHale ( )
kép helye

Fotó: AnnieTHale ( )

Különleges képeket hoztam ma nektek - a múlt héten rendezett KEXX fesztiválról- egyenesen Hajdúböszörményből. Fergeteges koncertek zúzós zenekarok.
Az extázis hangulat közepette sikerült a Cloud 9+ Tóth Bertalanjával pár szót váltanom.

Az első és legaktuálisabb kérdés: Hogy éreztétek magatokat KEXXen? Ezt meg már lehet sokan kérdezték Tőled, de milyen érzés a színpadon állni és játszani?

A Kexx nekünk az évben az egyik legjobban várt buli, a legjobb közönség vár ott minket, mindig garantált az óriás megörülés, nagyon szeretjük Hajdúböszörményt.

Tényleg annyira hatalmas extázis érzés, mint amennyire látszik egy koncertetek közben (ugyanis a közönség érez benneteket - maximálisan - és az valami lehengerlő.)

A színpad (és szerintem a többiek nevében is beszélhetek) nekünk a második otthonunk, imádjuk előadni azokat a dalokat, amiken olyan sokat dolgozunk és így egy darabka belőlünk. Igen, pontosan olyan extázist élünk meg a színpadon, mint amennyire látszik.

Mindig is érdekelt, hogy ha civilben sétáltok az utcán, sokan felismernek titeket? Melyik jobb, ha folyton rajongókba botlotok - vagy kell nektek is egy kis nyugalom és vágytok az intim szférátok belső melegére?

Sokszor felismernek minket, de nyilván a Zsoltot és Skeenyt a legtöbbször. Jól esik az embernek, ha felismerik, mert ez valahol elismerés, hogy eljutott hozzá is a zenénk, de persze ez lehet néha fárasztó is. De erről a Zsolt vagy Skeeny tudna mesélni.

Hogy jött össze a banda? Most komolyan végig nézek rajtatok és ahány arc, annyi különleges figura.

Biksi Gábor és én már több mint 10 éve ismerjük egymást és ebből 7 évet legalább végig is zenéltünk. Később a Gábor megismerkedett Márkkal (dob) és mi így 3-an alapítottuk meg a zenekart, amibe később csatlakozott Zsolt és Skeeny.

Nem tudom, hogy titok övezi-e a következő kérdésem válaszát, de muszáj egy próbát tennem: Terveztek-e új albumot?

Nem titok, ősszel jön az új kislemezünk 4-5 számmal, ami én úgy érzem nagyon ütős lesz, kicsit elmozdulunk és merészebb számok is lesznek rajta, szerintem nagyot fog ütni! :)


Alig várjuk már! :) Na, és a következő KEXX fesztivált!
AnnieTHaleA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2019.01.22 14:26:40, oldal 249 ms