ParaNoir Pub
kép helye

Fotó: ( )

Híve vagyok a körúti puboknak, ez nem titok, ahogy az se, hogy szeretek máshol is körbenézni, hisz a villamos vonalán lévő helyeket mindenki ismeri, az itallapot kívülről fújjuk, semmi extra nincs bennük, kissé unalmassá váltak. Ezek a helyek túl sok újat már nem is fognak mutatni, viszont egy-két utcával beljebb sétálva, igazán egyedi ivókra bukkanhatunk.

Szerencsére kreativitásból nincs hiány: új, ötletes és igényes bárért elég csak a szomszéd utcába menni, a Hársfa utca 41. alatt, pénteken nyitó ParaNoir Pub pedig már a lesötétített ablakaival is garantáltan felhívja magára a figyelmet.

A pub nevéből is kitalálható, hogy ez egy olyan hely lesz, amilyenhez még csak hasonló sem volt, Budapesten legalábbis biztos nem.

A ParaNoir Pub dizájnjának tematikája már magában sokak számára érdekes lehet, hiszen a hely falain a horrorfilmek legnépszerűbb karakterei köszönnek ránk, miközben a sörünk kortyolgatjuk, és abban is biztosak lehettek, hogy belépve nem popdalok fognak szólni, hanem hamisítatlan rockzenét hallhattok.
kép helye

Fotó: ( )

Lehetőség lesz különböző rendezvények lebonyolítására, egy teljesen elszeparálható külön teremben, ami kb. 35 főt képes befogadni, saját hordóból csapolhatják az itt vendégeskedők a sört maguknak, olyan zene szól, amilyet ti visztek magatokkal, nem mellékesen a különböző sporteseményeket is külön televízión követhetitek figyelemmel, ha kibérlitek a helyiséget.

A terv az, hogy ez legyen Budapest egyik legjobb alapozós pubja, amire minden esély meg is van, hisz déltől egészen éjfélig mindenkit várnak szeretettel, aki nem ijed meg a falakon lévő sorozatgyilkosoktól, illetve nem fél a sötétben, aki szereti az egyedi és különleges kocsmát, amiben bőséggel van fantázia és kitűnik a többi közül.

Természetesen a pénteki megnyitó bulin különböző italakciókkal várnak, ami már biztos, hogy a vodka, az Unicum és a Jägermeister ezen az estén biztos, hogy olcsóbban lesz kapható, mint máskor. Nem mellékesen, ha megéheznétek, ugyan emberi szívet vagy sózott lábszárat nem árulnak, de sült krumplit vagy melegszendvicset bármikor kaphattok.

Horror rajongóknak azt mondanám, hogy kötelező a hely megtekintése, de aki nincs annyira oda a műfajért, az sem fog csalódni, hisz már csak azért is megéri sétálni egy utcát, hogy ne a megszokott, szinte teljesen egyforma bárok egyikében alapozzatok.

kép helye

Fotó: ( )
ParaNoir Pub
Cím: 1074 Budapest, Hársfa utca 41.
Facebook: https://www.facebook.com/ParaNoir-Pub-1659893400964211/timeline/
Nyitva tartás: Minden nap 12-24 óra között
Nyitás pénteken, október 2-án, 18-tól!!!
Sz. EszterA cikk értékelése 4,5 - 2 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.12 02:41:05, oldal 260 ms