A finn vámpírok újra Budapesten

A The 69 eyes esetében hazajáró vendégekről beszélhetünk, akiket a magyar közönség igenis vár, így mérhetetlen csalódás volt sokak számára, hogy az augusztusi FEZEN-es fellépésüket váratlanul lemondták, ám már akkor is lehetett sejteni, hogy nem maradunk ki a buliból és be lesz pótolva a koncert. Szerencsére nem tévedtünk.

Igen, már megint érkeznek ezek a fránya finnek, akik ha rockzenéről van szó, olyat csinálnak, amit nagyon kevesen. Olyan ízt visznek a zenébe, amit se az angolok, se az amerikai nagyságok nem tudnak, hisz a velük született búskomorság, a télen soha fel nem kelő nap, és a hideg beleteszi az összes finn banda zenéjébe azt a valamit, amitől egyszerűen csak sokkal jobban működik a dolog, mint máshol. Hát még ha van egy olyan énekesük is, mint Jyrki 69, akinek a hangjától aztán tényleg rázza az embert a hideg.

2012 óta szüneten voltak a srácok, de most a 2016-os "Universal Monster" albumukkal érkeznek hozzánk, ami talán kicsit másabb, mint amit eddig megszokhattunk tőlük, de személy szerint nálam így is működik. Szeretem a gitár riffeket, szeretem a humort, amivel hozzáállnak az egészhez, és szeretem azt is, hogy egyetlen dalnál sem érzem azt, hogy valami nem stimmel, ám természetesen a régi klasszikusokat is érdemes élőben meghallgatni, hisz mi lehetne nagyobb élmény egy élő koncertnél, főleg 4 év kihagyás után?

Helyszín: Barba Negra Music Club

Időpont: 2016. november 13. (vasárnap)

Kapunyitás: 18:00

Jegyek:
4999 Ft ▲ Elővételben
5999 Ft ▲ A koncert napján
Sz. Eszter12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.12 02:35:30, oldal 248 ms