Péntek este egy kis "Hand i raise"
kép helye

Fotó: ( )

Személyes, imádnivaló, és tehetséges. Ezek főleg azok a szavak, amiket Antonia Vai-re mondani lehet. Színpadképes magabiztossága mellett a fel-felbukkanó alázatos megjelenése az, ami odaláncol téged a színpad elé jelen esetben, ha otthon hallgatod, akkor a youtube elé, ha a tömegközlekedési járatokon, akkor egyszerűen próbálsz nem felpattanni az ülésről, hogy egy orbitálisat bulizzál rá.

Az jutott eszembe a koncert közepén, hogy alig várom, hogy nyár legyen: szabadtéren, cigarettázva, rozéfröccsel a kezünkben táncolni a zene ütemére, miközben zuhog az eső. Valahogy ilyen hangulatot tudnék párosítani Vai-hez.

Lélekemelő, lélekfelemelő, csukott szemmel táncolós, ringsz az ütemre, hallgatod az éneket, s úgy érzed, nincsen senki más körülötted, mégis tudod, hogy egyszerre veszed a lélegzetet azokkal az emberekkel, akik veled együtt a teremben vannak még.

Van egy lány, egy énekes, aki teszi a dolgát, aki 120%-san éli az életét, kalandok, szerelmek, utazások, pezsgés, bor, közben pedig ha bármi történik, fogja magát és leírja, hogy akár egy webkamerával felvegye otthon a szobájában, hogy aztán a jövő úgy hozza, rákerüljön a lemezükre. Van egy lány, aki te is lehetnél, aki minden második ember lehetne, mert a valóságot látod rajta. Csak ő nem hagy semmit elveszni. Bátorságot ad.

A "Don't fall in love with me" pedig még mindig a főkedvencem. Ezért is imádom Antonia Vai-t, mert ahogy a régebbi interjúnkban mondta ő maga is, mindenki magáévá teheti a dalszövegeit. Mindenkinek szólnak. Nem magyarázza meg külön, hogy neki magának mit jelentenek, mert azt szeretné, ha mindenki saját magát látná bennük, azonosuljanak velük, hiszen olyan dolgok ezek, amikkel minden egyes személy találkozik az élete folyamán.
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )

Egy koncerten három fontos tényező van: te, maga a közönség, és az együttes. Amikor mind a három egyszerre működik, amikor van egy láthatatlan összetartó erő, amikor tökéletes a kémia, a fizika, és további reakciók, akkor születik meg A Pillanat. Mesterkélés nélkül, ösztönből. A kontrollálás is eltűnik önmagadból. Minden. Létezel. Létezünk.

Az elektronikát nem lehet kikapcsolni, (lásd e sorok szerzője sem tudta), de a csodavilág akkor sem szűnik meg. (Bevallom őszintén, az itt feltöltött második videónál egy szerkesztési eszközt igényelnem kellett, hogy normalizáljam az élvezetet, és ez *dobpergés*: a fixálás. Mert kicsit mozgott a kezemben a kamera. :) ).
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
A Kistehén - Elvisz a szél című feldolgozott száma sem maradhatott el.
kép helye

Fotó: ( )
kép helye

Fotó: ( )
Varga MajaA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:47:31, oldal 249 ms