Kérdezzük meg egymást V.

A kérdés: "Az embereket néha jobban érdeklik a homályos és sejtelmes dolgok." (SIA) Mit gondoltok erről? S miért lehet ez így, miért láthatja valaki így?

× Kemény Zsófi, (slammer, költő, író):
A felvilágosodás gyermeke vagyok, vagyis számomra rejtély, hogy valakit miért érdekelnek jobban a homályos és sejtelmes dolgok. Nekem az ijesztő és depresszív. Mindent meg szeretnék ismerni, aminek az eszköze az, ha a lehető legtöbb oldalról körüljárom, és pontos kérdéseket teszek fel, hogy minél kevesebb homályosság és sejtelem maradjon. Arra törekszem, hogy amit kérdezek vagy mondok, az egyenes és világos legyen.

******************************************

× Nagy Edi, (énekes, dalszerző):
Mert azok sokkal izgalmasabbak. Szerintem mindannyian szeretünk keresni, kutatni, találgatni, ha pedig valami - túl gyorsan - egyértelművé válik, akkor továbbállunk, hogy keressünk más izgalmas és sejtelmes dolgokat... És sajnos ez minden területre igaz lehet - persze, embertípus kérdése, hogy milyen rövid időt jelent az a "túl gyorsan".

*****************************************

× Barok Eszter, (újságíró):
Ami az egyik ember számára titok, az a másiknak nyilvánvaló. Elég szubjektív, ki számára mi tűnik sejtelmesnek, de bizonyára azért vonzódik a többség a számára részben rejtett dolgokhoz, mert így a saját fantáziájával pótolhatja a hiányzó információt. Egyfajta projekció ez: azt látok bele, amit akarok, legyen az egy arc nélküli popsztár (SIA) vagy éppen Donald Trump homályos ígérete a mexikói falról.

*****************************************

Jó olvasást, és ha bármi van ezzel kapcsolatban bennetek, akkor ne habozzatok, írjatok s osszátok meg velem / velünk! Hisz tudjátok: Kezdjünk el beszélgetni egymással. Üzenetben, de twitteren és instagramon is küldhetitek hozzánk a véleményeteket, csak használjátok a #MásNézőpont vagy a #talktoMÁS hashtaget/eket, hogy el is érjen hozzánk!

Varga MajaA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2019.01.22 14:15:57, oldal 248 ms