VIII. Almavirág fesztivál
kép helye

Fotó: ( )

Kikívánkoztok a szabadba? Szeretitek az almás finomságokat? Szívesen megnéznétek, hogy virágoznak az almafák tavasszal? A jó koncerteknek pedig nem tudtok ellenállni?

Akkor irány Rácalmás!

Április 23-24. közt kerül megrendezésre a VIII. Almavirág fesztivál, ahol a kicsiket délelőttönként izgalmas programokkal várják, a bátrabbak például sólymot is simogathatnak, a kevésbé bátrak különböző gyerekműsorokon vehetnek részt vagy kisvonatozhatnak, míg a felnőttek a legkülönlegesebb almás süteményeikkel versenyre kelhetnek, hogy kiderüljön kié a legjobb recept, nem mellékesen a nevezők 2 db, 2 napos belépőt kapnak az eseményre, így aztán igazán megéri megmérettetni magunkat.

A szervezők természetesen arról is gondoskodtak, hogy a látogatók délutánonként se unatkozzanak a Jankovich- Kúriánál.
Április 23-án, fellép többek között 18:50-től a Rodinia rockegyüttes, majd 20:30-tól az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Honeybeast is.

kép helye

Fotó: ( )

Április 24-én az érdeklődök kora délután a Romantic és Gáspár Laci koncertjét tekinthetik meg, míg 17:30-tól a Margaret Island lesz látható a színpadon, 19-től pedig a Hooligans csapata szórakoztatja közönséget.

A programokat elnézve érdemes kiemelni, hogy a szervezők mekkora hangsúlyt fektettek az egészségmegőrzésre. A látogatók különböző szűréseken vehetnek részt, szombaton 15 órától Schobert Norbi Életmód előadását is meghallgathatjuk, a kalandvágyóak gyalog illetve kerékpártúrán is részt vehetnek.

Rácalmás nem mellékesen gyönyörű település, így nem csak a fesztivál területén érdemes körbenézni, annak ellenére sem, hogy mi biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja ezen a két napon a kedvére való programot.

A jegyek 1000 Ft/nap áron megvásárolhatóak.

További információk: https://www.facebook.com/AlmaviragFesztival/
Sz. Eszter12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.12 02:39:03, oldal 247 ms