TAXI VS ÜBER: Izgalmas beszélgetés a 4BRO Downtown-ban!

Az elmúlt pár hónap egyik legközpontibb témája Budapesten, – a sarki hentestől a facebookon át a médiáig –, a taxisok és az überesek közötti viszály, a taxissztrájkok, tárgyalások, az UBER reakciói.

Mégis kicsi a valószínűsége, hogy bárki is tudná, mi is zajlik itt pontosan – a résztvevő feleken kívül.

Ezért gondolták úgy a Budapest Dirt szervezői, hogy leültetik egy asztalhoz a két oldalt, és akit érdekel bővebben a két álláspont, az egy ilyen fórumon meghallgathassa a, – remélhetőleg -, teljes igazságot.

Az ötödik Budapest Dirt előadás így egy kicsit eltér majd az eddigiektől, hiszen a két előadó farkasszemet néz majd egymással a "ringben".

× A TAXI színeiben Czifery Csaba veszi fel a kesztyűt, aki egyik főszervezője volt a mostani taxis tüntetéseknek, és közismert személyiség lett a médiában a leadott nyilatkozatai miatt.
× Az UBER-t Gábor Dániel képviseli, aki egy összefogó személyiség az UBER pilóták körében, és mindezek mellett továbbképzést is szokott tartani a kollégáknak.

Budapest Dirt 5. – TAXI vs UBER
2016. június 15. 20 óra


Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1699582886974574/

kép helye

Fotó: BOOM Produkció sajtóanyag ( )

És hogy mi is az a Budapest Dirt?

A Budapest Dirt egy eseménysorozat, melyben Budapest „ dirty” bugyrai kerülnek reflektorfénybe: minden olyan story, ami a közbeszédben tabunak számít, a médiában kiüti az ingerküszöböt, amit még a horror filmekből is kivágnak – egyszóval olyan dolgok, amikről csak városi legendák szólnak, de senki sem tudja a pontos igazságot.

A havonta egyszer megrendezett beszélgetések moderátora: Bártfalvi Sándor, a VIVA TV-, és a "Mary Popkids" Sanyócája.
Varga Maja12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:34:13, oldal 259 ms