Te az enyém, én a Szigeté

A napokban megkérdezték tőlem, hogy milyen a SZIGET fesztivál. Biztonságos-e, és hasonló témakörű érdeklődés volt. Ilyenkor mindig kivirulok, a szemeim csillognak, emlékek tárháza rohamoz meg, amit egyszerre szeretnék rázúdítani a kérdezőre, és egyszerre szeretném elcipelni magammal, hogy nézze meg, mennyire más a Sziget a többi fesztiválnál, és hogy egyáltalán a saját bőrén tapasztalja meg, miről van szó. Mert egyszer mindenkinek el kell mennie erre a fesztiválra; nem létezik, hogy egyetlen egy ember is úgy haljon meg, hogy "SZIGET-szűz".

De csak annyit mondtam, hogy ez egy külön világ. Belépsz, és több ezer emberrel eggyé válsz. Bármi történik bárkivel, egy emberként azonnal kezet nyújtunk, hogy segítsünk. Nincsenek tabuk, ismeretlenek lesznek a legjobb barátaid, a cinkostársaid abban az egy hétben, amíg ott vagy.

A SZIGET olyan, mint az Erzsébet tér. A miénk, s örökre a miénk is marad.

A legutóbbi sajtóanyag szerint...

Elfogytak a napijegyek a Sziget „nulladik” napjára, azaz augusztus 11-re, mikor is a Nagyszínpad fő műsoridejében Rihanna érkezik meghódítani a Fesztiválköztársaság lakóit. A többi napra még akad néhány jegy...

Miután a Szigetre bérletet már hetek óta nem lehet kapni, így a Rihanna nap már teltházasnak számít, ami 55 ezer bérletest és 25 ezer napijegyest jelent, hozzájuk számolva a mintegy tízezernyi bentlévő dolgozót.

A szervezők úgy számolnak, hogy a többi nap is esélyes a teltházra, de azokra még napijegy kapható, bár nem sok. És csak emlékeztetőül a napi headlinerek a Nagyszínpadon: a Mínusz 1-dik napon a The Chemical Brothers, az első „rendes” fesztiválnapon, azaz pénteken Manu Chao, szombaton a Muse, vasárnap David Guetta, hétfőn SIA, és a zárónapon Hardwell End Showja lesz a főműsoridőben. Nem beszélve a többi, majd' 1500 programról az egy hét alatt...
Ugye, már érzed? De jöjjön pár kép kedvcsinálónak...
kép helye
Úszó ember
Fotó: N. Attila
kép helye
Queens of the stone age
Fotó: N. Attila
kép helye
Rózsaszín szörös valami
Fotó: N. Attila
kép helye
The royal family of zebras
Fotó: N. Attila
kép helye
Color Party
Fotó: N. Attila
kép helye
Calvin Harris
Fotó: N. Attila
kép helye
Bob messze jutott
Fotó: N. Attila
Varga Maja12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.16 21:44:59, oldal 473 ms