Akkor most kurva-e a kurva, groupie-e a tinilány avagy ki kicsoda kérem?
kép helye

Fotó: Adam Martinek Photography ( )

Az idei Balaton Sound is véget ért, szerencsére mindenki túlélte, ám még most is cikkeznek arról, hogy milyen is volt az év egyik legnagyobb bulija, kik is fordultak meg ezen a fesztiválon, és mik is történtek.

Imádok fesztiválozni. Nem egy, nem két fesztiválon fordultam már meg, és azt kell mondanom, hogy bármilyen nyaralásnál jobb bulinak tartok egy jó fesztivált jelenleg.

A Balaton Sound az egyetlen, ami sose vonzott, valószínűleg azért, mert rockcsitri vagyok, így nem igazán találok fogamra való koncertet, szóval fel se merül bennem, hogy átlépjem-e a Sound kapuját.

Míg tartott a fesztivál, megjelent az első humorosnak szánt kép, miszerint: Ha szeretnéd megtalálni életed párját a városban, itt a Te időd, mert az összes kurva a Balaton Soundon van!
Volt, aki mosolygott, volt, aki bólogatott, volt, aki háborgott ezen, hisz ez egy durva általánosítás lássuk be, de már akkor elgondolkodtam, hogy ugyan mégis miért mindig a Balaton Sound az a fesztivál, ahol a legtöbb lányt ribancozzák, a legtöbb pasit meg ripacsozzák, mert VOLT, Rockpart, Fezen, Ozora vagy Sziget előtt valahogy nincs ilyen. Márpedig a lányok nagy része ezeken a rendezvényeken is bikini felsőben meg rövidnadrágban rohangál a hőségben, mégse szól egy rossz szót se senki.

Aztán megjelent egy érdekes cikk, amiben lányok azt nyilatkozták, hogy a belépőért, VIP jegyért, szállásért, italért cserébe, idegen pasikkal dugnak. Aztán jött a következő, hogy attól még nem kell ezeket a lányokat kurvázni. Na és akkor most itt álljunk meg egy pillanatra. A kurva, az kurva, az ács meg ács, de nevezhessük már nevén a dolgokat.

Nincs ezzel semmi bibi: ősidők óta vannak nők, akik a testükkel szerzik meg amit akarnak, nagy cucc, de attól még nem kell megsértődni azon, hogy le van egy kurva kurvázva, kikérni meg végképp felesleges. Naiv lányoknak meg ostoba pasiknak szar hír lehet, de igen, a mai világban is vannak kurvák, a kurva pedig nem a saját élvezete miatt kefél, hanem azért, hogy a másik kielégüljön, és ha ez megtörténik, akkor ő is kapjon valamit. Mondjuk egy fesztiválbelépőt… Nincs különbség az útszéli-, meg a facebook prosti közt. Maximum annyi, hogy míg az egyik a napi betevőért teszi szét a lábát, a másik a napi belépőért.
kép helye

Fotó: N. Attila ( )

A kurvát pedig válasszuk el attól a lánytól, aki azért fekszik le egy pasival, mert élvezi, mert vannak vágyai, mert a szex jó és kell. Tök mindegy hány pasival fekszik össze, amíg azért szexel, mert ehhez van kedve és mindkét félnek jó, nem pedig belépőért, addig ő nem kurva. Csak egy emberi lény, akinek ugyanúgy vannak szexuális vágyai, mint egy alfahímnek, aki ha mindenkit megdug, vállon van veregetve, pedig nem kéne különbséget tenni ebben nő és férfi közt, mert a mai világban ez jó nagy hülyeségre vall.

Persze a legnagyobb hír, hogy az egyik zenekar öltözőjében eszméletlenül feküdt lányokat találtak, a DVBBS tagjai pedig Ibizáig meg se álltak volna, ha csak a rend őrei el nem csípik őket Pesten. Persze a lányokat nagyon bántja azóta, amiket róluk feltételeznek, hisz ők csak a buli kedvéért mentek a zenészek öltözőjébe, meg autogramért, véletlenül sem szexelni… Hát egyértelmű nem??? Ahogy az is egyértelmű, hogy mindenki sík hülye kisasszonyok, ti meg a naiv áldozatok.

A 60-as évektől kezdve egyes lányok sportot űznek abból, hogy híres emberekkel feküdjenek le. Ők a groupiek. Nem pénzért csinálják, rajongásból. Mert tíz perc az imádottal is több, mint a semmi, egyes szerencsések pedig akár hosszabb távon is kiköthetnek egy-egy zenész mellett. Részemről ebben sincs semmi kivetnivaló, szívük joga, sőt bevallom, lenne egy-két híres pasi, akinek én se mondanék nemet. Ha ettől cafka vagyok, hát legyek, viszont a jó hír, hogy képmutató legalább nem leszek.

Pamela Des Barres, minden idők egyik leghíresebb groupieja is tudta hölgyeim, hogy például Jimmy Page, Jim Morrison, vagy Mick Jagger nem a porcelánfestő készletére lesz kíváncsi, mikor az öltözőjébe hívja. Ahogy minden bizonnyal ti is tudtátok, hogy egy híres zenész nem azért invitál az öltözőjébe, hogy autogramot osszon és fotózkodjon veletek. Csak veletek. Pont veletek. Kylie Jennerrel, Tygával, Steve Aokival talán, de nem veletek. Valószínűleg esti mesét sem akartak mondani, és életre szóló barátságot sem állt szándékukban kötni semelyikőtökkel. Ugyan drágáim, mégis mire számítottatok? Arra… Pont arra, hogy megfektetnek, aztán ki lehet pletykálni kié a nagyobb, melyik az ügyesebb, csak hát néha a dolgok félresiklanak. Mert tinik vagytok. Gyerekek, akik maximum egy füves cigit pippantanak el egy buliban, esetleg egy csík kokót már sikerült felszívni, de semmiképp sem vagytok mindennapos fogyasztók, ahogy ők. A rutin a zenészek szervezetében piálgatás, drogozgatás közben dolgozott, ti kidőltetek a cucctól, amiről elképzelhető, hogy nem is tudtátok, hogy a pohárban van, ők meg futottak a következmények elől. Bár talán az is lehetséges, hogy ők sem tudták, hogy nem éltek kábítószerrel, egyszerűen magukból indultak ki és a saját életvitelükből, mikor beledobták a drogot az italotokba, már ha beledobták. A maguk módján talán jófejek akartak lenni, megosztani, ami náluk van, oldani a hangulatot. Ha meg tudták, hogy tiszták vagytok és begináztak, miért nem használták ki a helyzetet? Persze lehet, hogy nem is ők drogoztak be, hanem magatoktól sikerült eme remek bravúrt összehozni, lássuk be, erre is volt már példa a világtörténelembe. Reméljük egyszer kiderül, mi is történt.

Az biztos, hogy botrány van. De kérdem én, miért is? Ez sem új dolog, mindenki tudja, hogy rengeteg tündérke fordul meg az öltözőkben, természetesen nem hímzőszakkört tartani, feleség egyikből se lesz szinte, ám itt is mindkét fél mondhatni jól jár. A hírek szerint ebben az esetben sem történt szexuális bűncselekmény. A lányok bedrogozva sem lettek megerőszakolva, a DVBBS tagjai egyszerűen csak leléptek. De miért is maradtak volna? Mit kezdjenek olyan lányokkal, akik eszméletlenül nem teszik szét a lábuk? Jó-jó, igen, szólhattak volna valakinek, hogy baj van, ám lássuk be, hogy az öltözőjükbe invitálták a lányokat, nem örökbe fogadták őket. Valószínűleg ők is jobb szerették volna, ha a drog felpörgeti a bulit, a csajok még jobban ellazulnak, és az éjszaka nem így ér véget. Ám ez lett a vége. Sokan írják, hogy sajnálni kell ezeket a szegény, naiv lányokat, kasztrálni meg a DVBBS tagjait. Sajnálom a lányokat, mert elestek egy menettől, a zenészekre meg teszek magasról részemről, gondolom Ibizán bepótolták, ami Zamárdiban elmaradt, ám azt ne felejtsük el, hogy a két srác senki fejéhez nem tartott pisztolyt, hogy kötelező az öltözőjükbe vonulni. Bármelyik lány mondhatott volna nyugodtan nemet. Nem tették. A saját italukat is ihatták volna, de az ingyen pia jobbnak tűnt. Nem volt jobb.

Azt viszont ismét ki kell hangsúlyozni, hogy ezek a lányok sem kurvák. Egyszerűen csak kaptak egy lehetőséget, amivel megpróbáltak élni, amire nem mondtak nemet, rosszul alakult, botrány lett belőle. Nem ők voltak az elsők, nem is az utolsók, akik híres zenészek öltözőjében kötöttek ki, ám nem kell senkinek erkölcscsőszt játszani és pálcát törni senki felett. Nem kell őket kurvázni, ám ha az eddigi hírek igazak, akkor annyira sajnálni sem.

A fesztiválon szórakozó lányt, aki uram bocsáss, esetleg még szexel is a sátrában, a groupiet és a kurvát viszont remélem mindenki szét tudja választani magában.

Mindenesetre az biztos, hogy ezek után sem jött meg a kedvem a Balaton Soundhoz.
Sz. EszterA cikk értékelése 4,0 - 10 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:34:40, oldal 249 ms
Csak felnőtteknek
18+A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépekmég nem vagyok 18 éves