Nagyon zene!
kép helye

Fotó: Varga Benedek ( )

Ki ne vágyna augusztusban arra, hogy a Balatonnál töltsön pár napot? Ki ne vágyna arra, hogy fesztiválozni mehessen? És ha össze is kombinálható a kettő? A Strand fesztivál Zamárdiban, egyszerre biztosítja a legjobb koncerteket a magyar tenger partján. Tud valaki ennél jobbat?

Mondhatni kettő az egyben akció van augusztus 24-27. között Zamárdiban. A Balaton parti naplementében fröccsözős, sírva röhögős estéket senkinek nem kell szinte bemutatni, hisz csak pár ott töltött nap is örök emlékeket hagy maga után, de ha lehetne erre a tortára habot tenni, akkor minden bizonnyal a Strand fesztivál lenne az. És miért is ne lenne az?

Alig pár év alatt sikerült a Strandot a legjobb fesztiválok közé felhozni, amivel igenis számolni kell. Idén is nagy az érdeklődés, ami nem is csoda, hisz olyan előadókat sikerül a szervezőknek elhozni, mint a Hurts, Jamie Woon, az Asking Alexandria, a Hollywood Undead vagy a Lost Frequencies. Magyar előadókból sem lesz persze hiány, hisz ahogy megszokhattuk, idén sincs jó fesztivál Tankcsapda, Wellhello, Halott pénz vagy Kiscsillag nélkül.

Hogy senki nem fog unatkozni az biztos, ahogy az is, hogy az egyik legszebb helyen kerül megrendezésre a fesztivál, megfizethető áron kapható jegyekkel, ami lássuk be nem mellékes, pokolian jónak ígérkező koncertekkel és azzal a csodás Balatonnal, amit mind imádunk!

Időpont:

2016. augusztus 24-27.

Jegyárak:

Bérlet augusztus 15-ig: 22990 Ft
Utána: 25990 Ft
Napijegy augusztus 15-ig: 8500Ft
Utána: 9500 Ft
Sz. Eszter12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:38:43, oldal 474 ms