Újabb Kemény a polcokon!

Szirmay Ágnes, "Szerelemre castingolva" című könyve már a bookline.hu (is) oldalán várja, hogy a kedves olvasó megrendelje. Nem verses kötet, hanem regény. Kicsit megijedek, amikor a fülszöveget elkezdem olvasni, aztán a végére ott tartok, hogy beszippant s még olvasnám, pedig már hatévesen is Shakespeare-t olvastam Hófehérke helyett. Az egyetlen ilyen tinikönyvem a Neveletlen hercegnő volt, a régi szép idők... De erre kíváncsi vagyok. Hogyan castingolhatunk a szerelemre? S mennyire fogjuk tudat alatt összehasonlítani Kemény Zsófi könyvével?

Ha elolvastam, jövök majd egy beszámolóval. Addig is álljon itt miről szól a könyv, majd Szirmay Ágnes tolmácsolásában egy Kemény István vers. Mert na.

"Ha a legjobb barátod a titkos szerelmed, akkor csapdába estél. Ha elcipeled magaddal egy tévésorozat szereplőválogatására, ne csodálkozz, ha más is meglátja benne, amit te már régen tudsz...Dé, azaz Kozák Dénes egy vagány, kedves srác és iszonyúan jó a humora. Stern Virág pedig arról álmodozik, hogy ne csak jókat dumáljanak, ne csak együtt fűszerezzék újra a menzakaját, hanem Dé maga legyen a nagy Ő. Amikor mindketten egy szappanopera szereplői lesznek, gyökerestül felfordul az életük, és a kettejük közötti szálak is összegubancolódnak. A sztárok világába lépve olyan ellenfelek jelentkeznek, mint a szépséges tinisztár, Szilágyi Dzsenifer. ,,És amikor idáig jutottam a tervezgetésben, egy pillanatig nem is értettem, hogy ki fogja meg a karomat és ránt magához, be egyenesen egy lámpaállvány és egy felmosófa közé, egy díszletoszlop mögé, és ki csókol meg úgy, ahogyan még soha senki."

Maradjatok velünk, mert hamarosan megjelenik a Szerelemre castingolva folytatása!"

(forrás: bookline)
Varga MajaA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:39:09, oldal 242 ms