Dürer kerti ereszd-el-a-hajam!
kép helye

Fotó: sajtóanyag ( )

November 18-án, immáron harmadik alkalommal látogat Magyarországra az ukrán stoner csapat, a Stoned Jesus. A csapat novemberben európai turnéra indul, ennek állomása lesz a budapesti Dürer Kert. A zenekar komoly rajongóbázissal bír itthon is, a korábbi teltházas Rocktogonos és Yukas koncert után a szervezők a Dürer 041-es termébe álmodták meg a rendezvényt, nem is akármilyen line-uppal.

A bulit a grunge/alternatív rockban utazó Polvere nyitja majd meg. Utánuk a mostanában igen jól futó Acid Victoria következik. A zenekarnak idén februárban jelent meg a "Massive Ejaculation" névre keresztelt lemeze, és a csapat egyre több budapesti és vidéki klubban, illetve nyári fesztivál bukkan fel.

Őket az Alone in The Moon követi majd a fellépők sorában. A zenekarnak tavaly nyáron sikerült összehozniuk az utóbbi évek egyik legerősebb albumát, legalábbis ami a grunge műfaját illeti. A "Collection of Great Generational Anthems" névre hallgató korongról a szakma áradozott, és az album bekerült a Hangsúly jelöltjei közé is.

A Burning Full Throttle már a nagy öregek közé tartozik a stoner műfajában. A csapat rendszeresen koncertezik Budapesten, és a 2015 tavaszán megjelent "Traveler" című albumuk elnyerte a szakma és a közönség tetszését is.

A főattrakció Stoned Jesus előtt közvetlenül egy szintén ukrán banda lép majd fel, a névválasztásuk miértjére akár egy nyereményjátékot is ki lehetne írni: Az 5R6, a Stoned Jesus állandó előzenekara az európai turnén, és két kiadott EP-vel bír. A Stoned Jesus előtt tehát rendesen be lesz már melegítve a színpad, így a stoneres-doomos trió remélhetőleg teltház előtt mutathatja be majd új albumát a magyar rajongóknak is.


kép helye

Fotó: sajtóanyag ( )

STONED JESUS (UA) - Stoner, Psychedelic Rock
https://www.facebook.com/stonedjesusband/
https://stonedjesus.bandcamp.com/


5R6 (UA) - Progressive Rock, Grunge
https://www.facebook.com/5R6.band/
https://5r6music.bandcamp.com/


BURNING FULL THROTTLE (HU) - Stoner, Drive Rock
https://www.facebook.com/burningfullthrottleband/
https://burningfullthrottle.bandcamp.com/


ALONE IN THE MOON (HU) - Grunge, Metal
https://www.facebook.com/aitmband/
https://aloneinthemoon.bandcamp.com/


ACID VICTORIA (HU) - Stoner Rock
https://www.facebook.com/acidvictoria/
https://acidvictoria.bandcamp.com/


POLVERE (HU)- Grunge, Alternative Rock

Jegyek kaphatók a Dürer Kertben:
2016.09.01-től elővételben: 2500 Ft / 8€ (100 db Early Bird)
2016.10.01-től és a helyszínen: 3200 Ft / 10€
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1666952026902257/
Varga Maja12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:37:06, oldal 250 ms