Szeretném szeretni, de tudom milyen

Az a baj a Vad Fruttikkal, hogy körülbelül négy-öt éve tisztában vagyok vele, hogy össze vagyunk kötve. Nincsenek folyamatosan az életemben, de amikor Fruttikat kell hallgatnom, akkor tudat alatt a youtube bekapcsol és játssza őket. Vagy fesztiválokon és egyéb más időszakban, a koncertjeikre kerülök. Vagy már három éve mindig a születésnapomon játsszanak, mint ahogy idén is. Úgyhogy kedves Likó Marcell, reszkessél, mert tudod mit jelent ez? Egy jövőbeli interjút.

Na de a viccet félretéve, (nem vicc), jöjjön a lényeg.

2005-ben alakultak, azóta töretlenül törnek az ég felé. Az első koncertjükön, amin ott voltam, még a kezdetek-kezdetén a régi, eredeti Zöldpardonban (Isten nyugosztalja!), beborult időben voltunk vagy tizenketten, most meg adjunk hozzá három nullát minimum, és megkapjuk a jelenlegi közönségüket. Ebben az eltelt évben, Marcellel már minden megtörtént, még könyv is készült róla vagyis majdnem róla, de mégsem, de azért mégis. S tudtátok, hogy novemberben előadás készül ebből a könyvből, a Géczi János - Likó Marcell Bunkerrajzolójából? Nem? Akkor most megtudtátok.

De előtte partyzunk:

Helyszín: Budapest Park
Időpont: 2016.09.23

Az előzenekarról is ejtsünk pár szót. Esti Kornél. Annyit kell róla tudni, hogy az elmúlt egy-, másfél hétben voltak és vannak olyan napok, amikor random megszólalnak a youtubeból. Olyan is elhagyta már a számat, vagy a billentyűzetemet írás közben, hogy meglehetősen hiányoznak már.

Na de.

Helyszín: Budapest Park
időpont: 2016.09.23, 19:00
Esemény linkje:https://www.facebook.com/events/640336912780441/
Varga Maja12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:36:36, oldal 242 ms