Óvszert mindenkinek!

Ízesített, ultra vékony, bordázott, latexmentes, korall színű, extra biztonságos…
Csak győzzünk válogatni. A biztonságos szex fontos, a gyártok mindent elkövetnek azért, hogy a szex, óvszerben is már-már ugyanolyan élmény legyen, mint nélküle, mégis sok férfi utálja. Mert szorít. Mert lecsúszik. Mert kényelmetlen. Hogy miért? Valószínűleg azért, mert nem jó a méret. Ugyanis lehet, hogy a banán ízű meg az epres közül tudunk választani, bármelyik drogériában, de mi van a méretekkel?

A biztonságos szex fontos, kampányolnak mellette rengetegen, és igazuk is van. Fontos felhívni a figyelmet a védekezésre, de mennyire lehet biztonságos a szex, ha a boltokban egyszerűen nem lehet válogatni a méretek közül?

Igen, igen, nem vagyunk tájékozatlanok, tudjuk, hogy lehet kapni az átlag 53-56 mm átmérőjű óvszereknél kisebbet is, nagyobbat is.

Szexshopban. Online. Gyógyszertárban.

Drogériában, boltban, benzinkúton?


Nem.

De kérdem én, miért is nem?

Pont a legfontosabb kritériumnak megfelelően nem tudnak az emberek választani a kínálatból, ha betérnek egy drogériába, ami a legkézenfekvőbb megoldás, ha valaki óvszert szeretne venni. Mert lássuk be, kit érdekel, hogy milyen ízű egy latexdarab, ha éppen nem jó a mérete?

A probléma azt hinnénk, hogy keveseket érint, hisz nem sok olyan szerencsés van, akire nem jó az átlag átmérőjű gumi, és nincs olyan sok, kevésbé szerencsés se, akire nagy, ám csak a saját környezetemből nem egy emberről tudok, akinek igenis gondot jelent, hogy csak egy bizonyos méretben lehet óvszert kapni a legtöbb helyen. Sőt, vannak többen, akik sokáig azt se tudták, hogy különböző méretekben lehet kapni, hiába nem 12 évesek, így inkább elkönyvelték, hogy a koton vacak és csak a baj van vele.
kép helye

Fotó: ( )

Hisz, ha kicsi, könnyen kilyukad, ha nagy, könnyen lecsúszik, és a szex, ami miatt, azért nem is olyan olcsón vásárolunk gumit, máris nem lesz biztonságos. Pedig a mai világban nélkülözhetetlennek kéne lennie, hogy megfelelő darabot tudjunk választani, hisz nem csak a nem kívánt teherbeesésétől óv, hanem az egyetlen termék, amivel megelőzhetjük, hogy elkapjunk bármilyen nemi betegséget. A rohamosan terjedő AIDS-ről meg jó lenne szintén nem elfeledkezni.

Óvszert vásárolni a tiniknek, de még sok érett felnőttnek is már magában egy faramuci helyzet, mert hát mit gondolnak ugye az emberek, ha meglátják a pénztárnál. Mit gondol a pénztáros?
Óvszert venni nyűg.
Hát még megkérdezni az eladót, hogy ugyan mégis hol találod a dobozon a méretet, hogy van-e kisebb, nagyobb, nem… Ez szóba se jöhet. Nem kérdezünk. Az ciki.

Ami persze hülyeség. Egyszerűen csak belenevelték egy generációba, hogy szeretkezni csak és kizárólag a hálószobában, behúzott sötétítőfüggönyök, hét lakatra zárt ajtók mögött és paplan alatt szabad, beszélni róla pedig tilos.

A tinédzsereknek az óvszer az egyik legkézenfekvőbb megoldás a védekezésre, abban a korban, amikor nehéz a szülőkkel beszélgetni arról, hogy igenis szexelnek, és amikor az iskolai felvilágosítás egy rossz viccel ér fel, ahol semmi esélyük teljesen pontos képet kialakítani arról, hogy mi is az a módszer, ami számukra a legideálisabb a védekezéshez. Márpedig a statisztikák szerint ma Magyarországon a 16 évesek fele él rendszeres nemi életet, a nem kívánt terhességek száma is egyre növekvő tendenciát mutat ebben a korosztályban, és ki ne hallott volna már akár a buszon utazva fiatalok szájából egy egyéjszakás kalandról szóló sztorit, amiből ha csak minden negyedik igaz, akkor is elég rossz az arány.

Az óvszer egy jó találmány, akkor is, ha persze belerondít az intim pillanatba, miközben felhúzzuk, ám amikor ez nem egy sima ügy, a rossz méret miatt, amikor a férfi nemi szervét elszorítja, amikor egyszerűen leesik és tudjátok mindketten, hogy ez nem a legjobb dolog, az totál frusztrálttá tehet egy párt.

Ennek pedig nem így kéne lennie.

Kell beszélni a védekezésről. Arról, hogy a gyerekek, és még sok felnőtt is mennyire tudatlan ebben a témában, hogy miért is ciki kérdezni, óvszert venni, és miért is nem lehet akármelyik gyógyszertárban válogatni a különböző méretek közül, hisz nem minden pénisz egyforma.
Sz. EszterA cikk értékelése 3,0 - 2 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.12 02:38:44, oldal 244 ms
Csak felnőtteknek
18+A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépekmég nem vagyok 18 éves