Libanon és Stockholm egy helyen: Budapest, A38
kép helye
Antonia Vai
Fotó: facebook oldala ( )

Antonia Vai-ről mit is mondhatnék, amit eddig nem mondtam el? Interjú is készült vele, beszámolót is írtunk már róla az egyik Akvárium klubbeli koncertjéről. 2015-ben volt először a koncertjén, a MÜPÁ-ban, tehát ez egy ilyen két éves szerelem, akkor ismertem meg. És rendíthetetlenül bele vagyok habarodva minden egyes szövegébe, a hangjába, a képeit az életéből intagramján, a mindig cenzúrátlan őszinte és megnyíló verseit, pedig aztán a szerelem-listám első helyén Hendrix és Steven Tyler töretlenül vezet már 23 éve. Azt hiszem, eléggé elfogult vagyok, de (ha még nem voltál, akkor főleg!), gyertek el a legközelebbi koncertjére, s ígérem, hogy nem fogtok csalódni.

A lényeg, hogy ő is ott lesz április 15-én az A38 színpadán. Viszont előtte még az Akvárium teraszán is fel fog lépni, ingyenes akusztikus koncertet csapva, április 12-én. Antonia Vai-dömping lesz a javából! Most pedig beszéljenek a szavai, egy dal által is:

'you were lost when I left
I had nothing to lose
and the desert
caught me dancing'
kép helye

Fotó: ( )

Azért választottam ezt a képet, mert itt mintha kicsit hasonlítana Amy Winnehouse-ra, nem? De nem ő az, hanem Jim Jarmusch múzsája, a "Soap Kills" egykori libanoni énekesnő, Yasmine Hamdan, aki két évvel ezelőtt már járt nálunk, viszont most a legújabb lemezével ismét tiszteletét teszi kicsiny kis hazánkban. Vajon ismét teltházas terem várja majd?

"Az "Al Jamílat" dalaira négy évet kellett várni: a folyamatos világkörüli turnék, az állandó sajtó- és médiafigyelem, valamint az "Only Lovers Left Alive-cameo" után az énekesnőnek el kellett vonulnia a rá irányuló rivaldafény elől, hogy saját dalaival foglalkozhasson. Persze az alkotói folyamatban most sem maradt egyedül: a márciusban megjelenő albumon producerként jelen volt Luke Smith (Foals, Depeche Mode, Lily Allen), Leo Abrahams (Brian Eno, Carl Barät), vendégként pedig felbukkan az egyes dalokban Shahzad Ismaily (Lou Reed, John Zorn, Marc Ribot) és Steve Shelley is a Sonic Youth-ból."

Jegyek még kaphatók, no de én a helyetekben nem várnék az utolsó pillanatig!
Varga Maja12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:34:59, oldal 248 ms