Idén is L.E.S.Z. Feszt!

Hosszú éveken át rengeteget jártam Szabolcsba, így pontosan tisztában vagyok vele, hogy óriási kereslet volt már régóta Kelet-Magyarországon egy színvonalas fesztiválra, ami megfizethető, ami nekünk szól, amit szerethetünk, ami nem első sorban külföldieket csalogat, és nem is a Balaton partján található. Bevallom, amikor először hallottam a L.E.S.Z. Fesztről kételkedtem abban, hogy fog Kisvárdán működni egy ilyen fesztivál, egynyári tiszavirág életű program lesz-e vagy megmarad hosszú távon is és magamban drukkoltam, hogy összejöjjön.

A félelmeim alaptalannak bizonyultak, immár harmadik éve rendezik meg fesztivált, ami egyre jobban fejlődik, így egyre több látogatót vonz. A kis fesztivál, kezdi kinőni magát és felvenni a versenyt a többiekkel, ami nem meglepő, hisz évről évre egyre jobbá válik, igazi alternatívát nyújtva.

A fiatalok kaptak egy újabb igényes fesztivált, ahol jól érezhetik magukat, a program is egyre színesebb, idén már 7 színpadon több mint 107 fellépővel várnak minket július 6-8. között.

Fellép többek között Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra, így élőben is hallhatjuk a híres Bubamarát, érkezik a Tankcsapda, Hiperkarma, Ocho Macho, Wellhello, Halott pénz, Punnany Massif, AWS, Nagy Feró és a Beatrice, Vad Fruttik, Fish!, Alvin és a Mókusok, Majka, Ossian és még sokan mások, így mindenki megtalálhatja a maga számára legkedvezőbb zenei programot.

De ha még ez se lenne elég, látványos cirkuszi artisták, break táncosok és graffitys performance is színesíti a programot.

Időpont: 2017. Július 6-8.
Helyszín: Kisvárda, Várkert

Napi jegyek 2990 Ft-ért kaphatóak.
A bérlet 7990 Ft-ot kóstál.
Camping napijegy 1000 Ft.
További információ és részletes program: http://leszfeszt.hu

Sz. Eszter12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.10 17:18:42, oldal 243 ms