Nem kérek bocsánatot

Vannak az ember életében jobb meg rosszabb időszakok. Mikor a rosszabbikat éljük, illik panaszkodni, hogy a másik jobban érezze magát és mi is sajnáltassuk magunkat, hogy jaj nekünk milyen nehéz, éhen fogunk halni az új autónkban, miközben tömjük magunkba a gyorskaját és nyakunkon a hitel.

A jobb időszakról viszont a környezetemben élők mélyen kussolnak, velem együtt, mintha titkolnunk kéne, hogy rendben van minden, hogy boldogok vagyunk, hogy van pénzünk, van mit ennünk, lassan kész a lakásfelújítás és még a párkapcsolatunk is tökéletesen működik.

Mert mindig van olyan ember, aki ezt igenis rossz szemmel nézi. Ha neked jó valami és neki nem, akkor te gonosz vagy, mert meg akarod osztani a boldogságod és nem érted meg, hogy neki szar és a feladatod az, hogy őt sajnáld és tutujgasd. Nem akarnak osztozni az örömödben, hallani se akarják, hogy neked valami összejön, csak a bánatodon szeretnek csámcsogni. Ha nem vagy partner ebben, azt mondják egyedül hagytad őket a bajban, pedig nem ez történt, hisz meghallgattad őket sokszor, megpróbáltál megoldást találni, segíteni, de nem léphetsz helyettük ki egy rossz kapcsolatból, egy rossz munkahelyről. Nem változtathatsz te helyettük és nem hagyhatod, hogy lehúzzanak oda, ahol ők vannak.
kép helye

Fotó: ( pinterest)

Mindenki környezetében van legalább egy ilyen rinyagép, akit sajnos el kell küldeni a sunyiba, mert nem normális dolog, hogy lehoz az életről, karmolod az arcod egy beszélgetés közben és magadban kell tartanod, amit igazán gondolsz, mert jól nevelt vagy és nem küldöd el a pokolba, hogy már megint panaszkodik ugyanarról, amiről szokott, de tenni nem tesz semmit, hogy bármi is pozitív irányba forduljon.

Falnak megyek, amikor jönnek, hogy nekem milyen könnyű, szimplán azért, mert sínen van az életem és nem jön szembe egy vonat se. Nem, nem könnyű, küzdelmes, de belerakok mindent, ami erőmből telik, nem hátra dőlve várom, hogy valaki megmentsen, hogy valaki más érje el helyettem, hogy elégedett legyek.

Nem dörgölöm az orra alá senkinek, hogy nekem jó, de elvárom, hogy ne is kelljen titkolnom, mert akkor ki vagyok kiáltva nagyképűnek, meg rossznak.

Néha tényleg azt érzem bocsánatot kéne kérnem egyesektől, de nem fogok.

Nem kérek bocsánatot azért, mert folyamatosan építem az életem és haladok előre!

Nem kérek bocsánatot azért, mert szerelmes vagyok!

Nem kérek bocsánatot azért, mert az emberem nem ver, nem csal meg, nem terrorizál, hanem boldoggá tesz!

Nem kérek bocsánatot, azért, mert szeretem a munkám!

Nem kérek bocsánatot azért, mert meg is fizetik!

Nem kérek bocsánatot azért, mert csodálatos emberek vesznek körül, akikre mindig számíthatok!

Nem kérek bocsánatot azért, mert vettem egy új rúzst pedig már van 829!

Nem kérek bocsánatot, amiért rinyagépek nélkül jól érzem magam egy koncerten!

Nem kérek bocsánatot, amiért lelépek onnan, ahol nekem már nagyon hosszú ideje rossz!

Nem kérek bocsánatot azért, mert erős vagyok, mert megyek előre anélkül, hogy áttaposnám mások torkát és ha nem jössz, nem húzlak magam után, miközben bőgsz, hogy neked rossz!

Nem kérek bocsánatot, mert nem rinyálok fél percenként valamin!

Nem kérek bocsánatot, mert boldog vagyok!
Sz. EszterA cikk értékelése 4,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.11 06:38:27, oldal 242 ms