Anna and the Barbies, ha meg kell őrülni
kép helye
Anna and the barbies
Fotó: N. Attila ( )

Pásztor Anna az, akit nem kell bemutatni. Bemutatkozott ő már évekkel ezelőtt és gondoskodott róla, hogy a nevét a haza zenerajongók hosszú évekre megjegyezzék. Az Anna and the Barbies frontasszonyát, a legnagyobb magyar kaméleont és csapatát, legközelebb szeptember 21 -én, a Budapest Parkban láthatjátok megőrülni.

A magyar zenei élet meghatározó része lett az Anna and the Barbies, mindenki ismeri, legalább a Márti dalát tőlük, hisz anno a rádiók rongyosra játszották, az erős mondanivalóval rendelkező számot. Egyik pillanatról a másikra robbantak be a köztudatba és azóta is szorgosan gyűjtik a rajongókat, ami nem csoda, hisz imádjuk a dalszövegeket, de be kell látni a csapat igazán élőben erős. Színpadon viszont állíthatom, hogy szinte verhetetlenek.

Pásztor Anna harminc másodperc alatt bárkit a tenyeréből etet, ezt akár vehetjük szó szerint is, sosem lehet tudni mire számítson az ember, a legextrémebb cuccokban lép a színpadon és olyan vasakarattal rendelkezik, amitől leesik az ember álla. Az egész egy hatalmas cirkusz, egy óriási vicc, mégis, felkap és visz magával és nem bírsz nem nevetni és nem bírsz nem 100%-osan ott lenni, velük.
kép helye
Anna and the barbies
Fotó: N. Attila ( )

Életemben jó pár koncertjükön részt vettem már, még senkit nem láttam unatkozni és ez az energiának köszönhető, meg annak a kémiának, ami mindig meg van közönség és előadó között. Az Anna and the Barbies talán az egyetlen olyan csapat itthon, aki 100-ból 100-szor úgy áll fel a színpadra és úgy is megy le a végén, hogy az első másodperctől az utolsóig fogja a kezed, szorítja és visz, mert végig be van kapcsolva a hangulatrakéta. Abban a pillanatban, hogy nekikezdenek elkapják a tarkód és megtáncoltatnak és megénekeltetnek és megsiratnak és megnevetettnek és nincs egyszer sem, hogy csak úgy vagy és nem a része vagy az egésznek.

Egy Anna and the Barbies koncerten aztán lehet visítva röhögni, melltartót bedobni, talpig vérben hazamenni, extrémnek lenni, gombócot főzni, az énekléstől berekedni, ahogy az időjárásjelentést elnézzük van esély a bőrig ázásra is, csak egy dolgot nem lehet: Nem ott lenni!
kép helye
Anna and the barbies
Fotó: N. Attila ( )

Helyszín: Budapest Park

Időpont: 2017. szeptember 21. (csütörtök)

Jegyek: 9.15-től 2999Ft-ért megvásárolhatóak
Sz. EszterA cikk értékelése 5,0 - 1 darab értékelés alapján.12345

Instagram 
©2014felhasználási feltételek, kapcsolat, 2018.12.10 17:25:10, oldal 252 ms